”De duminică ne vom gândi la transferuri. Așteptăm pauza competițională și vom vedea ce mutări vom face”, a afirmat Mara la DigiSport.
Mara a vorbit și despre George Țucudean: ”Noi sperăm ca George să fie pe teren cu Sevilla.El a început deja să se antreneze, va veni cu noi în pregătire din ianuarie. Sperăm să fie același jucător decisiv, cum a fost și până să aibă problemele de sănătate”.
https://i.eurosport.com/2019/12/14/2736308.jpg
Europa League
Leicester continuă în Conference League, Brendan Rodgers a oferit declarația serii: "Nu știu nimic"
10/12/2021 LA 06:43

Mara: ”Culio este cel mai mare străin care a evoluat în Liga 1”

Bogdan Mara vorbit și despre ultimul meci jucat de legenda CFR-ului, Culio.
”E un meci special pentru Culio, e un nume important pentru fotbalul românesc. Din punctul meu de vedere, e cel mai mare străin care a evoluat în Liga 1. Vrem să îi arătăm respectul nostru, de aceea am lăsat intrarea liberă la partida cu Astra, de diseară. Noi vom mai încerca să îl întoarcem din drum, poate cine știe, după ce stă puțin timp în Argentina, se va întâmpla vreo minune. Dar, din ce știm acum, astăzi Culio va juca ultimul meci pe teren propriu pentru CFR”, a precizat Mara.

Marius Bilașco: ”Suntem inferiori, avem șanse mici de calificare”

"E o tragere proastă pentru noi, pentru că jucăm cu specialista Europa League, are cele mai multe trofee câştigate, se concentrează pe această competiţie, spre deosebire de Inter sau alte echipe cu care puteam pica. E clar că tot ce vor face în perioada următoare va fi să se concentreze pe campionat şi pe Europa League.
Dacă întâlneam Inter sau Manchester United, aveam şansa să nu se concentreze pe Europa League, ci doar pe campionat. Aici e un dezavantaj pentru noi. Sevilla este şi ea pe locul al treilea în campionat, dar cred că se va concentra şi pe Europa League. Nu suntem mulţumiţi cu acest adversar.
E adevărat că Dan Petrescu a reuşit performanţe incredibile aici la club, dar asta nu ne face să privim cu optimism aceste meciuri. Trebuie să recunoaştem, suntem inferiori şi avem şanse mici de a merge mai departe. E bine măcar că suporterii au început să sune la club şi să se intereseze de bilete pentru meciul cu Sevilla" , a declarat managerul sportiv al CFR-ului, Marius Bilaşco, pentru Telekom Sport.
Europa League
Focar de COVID-19 şi la Leicester. "Vulpile", fără 7 jucători împotriva lui Napoli
09/12/2021 LA 08:41
Europa League
Avocatul lui Kamara, șocat de ce au făcut copiii cehi la meciul cu Rangers. "O rușine!"
01/10/2021 LA 08:29