”Trebuia să câștigăm, noi am avut cele mai multe ocazii. Dar ăsta este fotbalul, am avut foarte multe ocazii și meritam victoria. Au fost două reprize diferite. În prima parte Lazio a fost mult mai bună și s-au văzut limitele noastre. Ei erau foarte bine pregătiți din punct de vedere fizic. Noi am reacționat foarte bine în a doua repriză dar nu am reușit să marcăm”, a afirmat Petrescu la DigiSport.
Întrebat fiind care a fost strategia pentru acest meci și de ce a fost ținut pe bancă Ciprian Deac, Petrescu s-a arătat mirat, precizând că nu înțelege întrebarea.
”Echipa o fac eu, eu decid tot și asta am crezut eu că este bine. Deac trebuie să se pregătească, dar noi avem un lot foarte bun, valoros iar asta a fost decizia mea de astăzi. Am jucat foarte bine, am avut în față locul trei din Italia și cred că meritam mai mult”, consideră Petrescu.
Romanian Liga I
CFR, prima din Liga 1 care debutează în sezonul 2022/23 al cupelor europene! Programul românilor
IERI LA 09:21
În ceea ce privește meciul cu Celtic, Dan Petrescu nu este foarte optimist: ”Șansele sunt foarte mici pentru noi, șanse foarte mari pentru Celtic. Trebuie să ne jucăm șansa”.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după ce a luat al 5-lea titlu cu CFR: "Toată țara mă injură!"
25/05/2022 LA 05:50
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10