Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu: ”Trebuia să câștigăm, noi am avut cele mai multe ocazii”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 29/11/2019 la 00:34 GMT+2

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat după înfrângerea cu Lazio că echipa sa a făcut un meci bun și merita să câștige partida.

petrescu

Credit imagine: Getty Images

”Trebuia să câștigăm, noi am avut cele mai multe ocazii. Dar ăsta este fotbalul, am avut foarte multe ocazii și meritam victoria. Au fost două reprize diferite. În prima parte Lazio a fost mult mai bună și s-au văzut limitele noastre. Ei erau foarte bine pregătiți din punct de vedere fizic. Noi am reacționat foarte bine în a doua repriză dar nu am reușit să marcăm”, a afirmat Petrescu la DigiSport.
Întrebat fiind care a fost strategia pentru acest meci și de ce a fost ținut pe bancă Ciprian Deac, Petrescu s-a arătat mirat, precizând că nu înțelege întrebarea.
”Echipa o fac eu, eu decid tot și asta am crezut eu că este bine. Deac trebuie să se pregătească, dar noi avem un lot foarte bun, valoros iar asta a fost decizia mea de astăzi. Am jucat foarte bine, am avut în față locul trei din Italia și cred că meritam mai mult”, consideră Petrescu.
În ceea ce privește meciul cu Celtic, Dan Petrescu nu este foarte optimist: ”Șansele sunt foarte mici pentru noi, șanse foarte mari pentru Celtic. Trebuie să ne jucăm șansa”.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo