”Trebuia să câștigăm, noi am avut cele mai multe ocazii. Dar ăsta este fotbalul, am avut foarte multe ocazii și meritam victoria. Au fost două reprize diferite. În prima parte Lazio a fost mult mai bună și s-au văzut limitele noastre. Ei erau foarte bine pregătiți din punct de vedere fizic. Noi am reacționat foarte bine în a doua repriză dar nu am reușit să marcăm”, a afirmat Petrescu la DigiSport.
Întrebat fiind care a fost strategia pentru acest meci și de ce a fost ținut pe bancă Ciprian Deac, Petrescu s-a arătat mirat, precizând că nu înțelege întrebarea.
”Echipa o fac eu, eu decid tot și asta am crezut eu că este bine. Deac trebuie să se pregătească, dar noi avem un lot foarte bun, valoros iar asta a fost decizia mea de astăzi. Am jucat foarte bine, am avut în față locul trei din Italia și cred că meritam mai mult”, consideră Petrescu.
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
ACUM 13 ORE
În ceea ce privește meciul cu Celtic, Dan Petrescu nu este foarte optimist: ”Șansele sunt foarte mici pentru noi, șanse foarte mari pentru Celtic. Trebuie să ne jucăm șansa”.
Fotbal
CFR Cluj, OUT în "16-imile" Cupei României! CSU Craiova merge în optimi! Rezultatele zilei
ACUM 14 ORE
Romanian Liga I
CFR Cluj, prima victorie după revenirea lui Petrescu! O fază fixă a decis derby-ul cu CSU Craiova
20/09/2021 LA 19:53