Ianis Hagi a fost trimis pe teren încă din primul minut de Steven Gerrard, managerul scoțienilor, și a avut o ocazie mare în prima repriză. Mijlocașul român a șutat periculos de la 30 de metri, dar n-a prins spațiul porții.
Extrem de altruist, Hagi Jr. a oferit și pasă excelentă pentru Morelos, deși putea să trimită chiar el spre poartă. Coechipierul său n-a fost inspirat și a irosit o șansă mare de gol.
La finalul meciului din Belgia, Gică Hagi a intrat în direct la DigiSport și a vorbit despre prestația fiului său, Ianis, care astăzi a împlinit 22 de ani. Chiar dacă n-a reușit să-și facă drept cadou un gol, Ianis a avut o evoluție foarte bună, care l-a mulțumit pe Gică Hagi.
Europa League
La 90 de minute de istorie. Tavernier poate deveni primul fundaș golgheter din istoria Europa League
18/05/2022 LA 09:43

Gică Hagi, mulțumit de jocul lui Ianis în meciul Standard Liege - Rangers: "Mi-a plăcut!"

"Regelui" i-a plăcut jocul lui Ianis, despre care a spus că rolul său nu este să înscrie goluri, ci să ofere pase decisive:
"Am intrat în direct și pentru Ianis. E ziua lui, a împlinit 22 de ani. Este într-o echipă care câștigă și vrea să fie acolo sus. Mă bucur că Rangers a făcut un meci bun și a plecat cu cele 3 puncte. Și mi-a plăcut șutul lui Ianis de la 30 de metri. A fost aproape de gol. M-am uitat mai mult la Rangers, cu tot respectul pentru fratele meu, Dan (n.r. - Petrescu).
A trebuit să-l văd pe Ianis de ziua lui. A făcut un meci bun. La 22 de ani, joacă la Rangers și câștigă alături de ei. Se află într-o zonă foarte bună, unde este respectat. Aștept să vină și golurile, că pase de gol a reușit deja.
Nu este rolul lui să fie golgheter, ci să dea pase de gol. Joacă pentru ceilalți. Nici eu n-am fost golgheter. Eu dădeam pase pentru ceilalți, Ilie Dumitrescu știe. Calitate lui Ianis este sa ofere pase de gol.", a spus Gică Hagi, pentru DigiSport.

Gică Hagi: "Aș vrea ca Ianis să ajungă într-un campionat din Vest"

Apoi, Gică Hagi a fost întrebat despre echipa la care i-ar plăcea să ajungă Ianis în viitor. "Regele" n-a vrut să spună un club anume, ci doar a menționat că își dorește ca fiul său să ajungă într-unul din cele 5 campionate de top din vestul Europei:
"E la o echipa ideală, unde poate crește. Sunt un tip vizionar, dar nici chiar așa să știu unde ajunge Ianis. Dar știți deja unde vreau să ajungă. Îmi doresc să aibă o carieră foarte frumoasă în Vest.", a mai declarat "Regele".
Rangers a câștigat meciul cu Standard Liege cu 2-0, grație golurilor marcate de Tavernier, din penalty, și de Roofe, cu o execuție extraordinară, de la jumătatea terenului.
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918606.jpg
Europa League
Nemții "cuceresc" Camp Nou. 30.000 de fani ai lui Eintracht vor fi prezenți la returul cu Barcelona
13/04/2022 LA 09:20
Europa League
UEFA, mult mai dură decât FIFA! Bild anunță că Spartak Moscova va fi exclusă din Europa League
28/02/2022 LA 12:06