articol de Romeo Ene
Ultimul act urmează să aibă loc pe stadionul Gdansk, care are 41.000 de locuri. Este de aşteptat ca prezența să fie limitată la 25% din capacitatea stadionului, însă nu este clar dacă fanii englezi vor putea călători în Polonia pentru finală din cauza restricţiilor, în cazul în care echipele lor se vor califica.

Primul meci din Polonia cu spectatori de la debutul pandemiei

Europa League
Dan Petrescu, acuze dure după eşecul cu Sivasspor: "Ne-au scos-o din poartă! Am avut 3 penalty-uri"
15/09/2022 LA 20:17
United se va duela cu Roma, în timp ce Villarreal o va întâlni pe Arsenal, în manşa-tur a semifinalelor Europa League, joi, de la ora 22:00. Presa din Polonia relatează că finala Europa League a fost considerată prima partidă de fotbal care se va disputa cu prezenţa suporterilor de la începutul pandemiei.
Autoritățile poloneze trebuie să aprobe dacă fanii vor avea voie să fie prezenţi la marea finală, dar conform Sportowe Fakty, au avut loc discuții detaliate, iar lucrurile sunt ‘’pe drumul cel bun”.
Atitudinea pozitivă a autorităților poloneze și UEFA oferă speranțe în rândul suporterilor cluburilor engleze în legătură cu prezenţa lor pe stadion, dar este departe de a fi clar dacă fanii ar putea participa dacă echipele lor vor ajunge în finală.
În prezent, restricțiile de călătorie adoptate de gurvern împiedică cetățenii britanici să călătorească în străinătate pentru vacanțe. Cea mai plauzibilă dată pentru reluarea călătoriilor în străinătate este 17 mai, dar aceasta nu a fost confirmată.
Polonia a avut foarte multe cazuri coronavirus în ultimele luni, dar a evitat un al treilea val pandemic, care a afectat alte țări europene.
Europa League
Ronaldo, primul gol din carieră în Europa League, la 19 ani şi 11 luni de la debut.Rezultatele serii
15/09/2022 LA 18:42
Europa League
La 90 de minute de istorie. Tavernier poate deveni primul fundaș golgheter din istoria Europa League
18/05/2022 LA 09:43