Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Maguire, după ce United a fost eliminată din Europa League: "Băieții sunt devastați"

Cosmin Cioboata

Actualizat 17/08/2020 la 08:02 GMT+3

Manchester United a fost eliminată de Sevilla din semifinalele UEFA Europa League, scor 1-2, și a ajuns la a 3-a semifinală pierdută în acest sezon, după experiențele din Cupa Angliei și Cupa Ligii.

Harry Maguire, fundașul lui Manchester United

Credit imagine: Eurosport

Formația pregătită de Ole Gunnar Solskjaer a deschis scorul în minutul 9 prin Bruno Fernandes, însă andaluzii au reușit să întoarcă soarta partidei. Suso a restabilit egalitatea în minutul 26, pentru ca De Jong să aducă victoria cu 12 minute înainte de finalul meciului de la Koln.
În ciuda faptului că United a avut mai mult ocazii, Sevilla a reușit să se califice, lucru care l-a enervat teribil pe căpitanul Harry Maguire. Fundașul s-a arătat extrem de dezamăgit de organizarea echipei sale la cele două goluri ale ibericilor.
La interviul de la finalul meciului, Maguire a mărturisit că jucătorii lui United sunt devastați din cauza eșecului. De asemenea, englezul consideră că această înfrângere este complet inacceptabilă, ținând cont de desfășurarea partidei.
"Este dificil. Băieții sunt devastați. Ne-am creat o mulțime de ocazii și consider că echipa mai bună a pierdut. Ne-au pedepsit pentru ratări, însă au avut puține șanse. Am primit gol după două centrări, lucru care nu mi se pare îndeajuns pentru a câștiga. Am dat totul pe teren și meritam să ne calificăm. Am pierdut a 3-a semifinală din acest an.
Avem un grup foarte bun, iar înfrângerea este inacceptabilă. Ratarea calificării este inacceptabilă. Am progresat enorm în acest an. Am jucat foarte bine împotriva Sevillei și dacă ne-am mai întâlni în altă zi, am câștiga. Înfrângerea este inacceptabilă la acest club.", a spus Harry Maguire, citat de BBC Sport.

Manchester United, 3 semifinale pierdute în acest sezon

Ca urmare a înfrângerii în fața Sevillei, Manchester United a ajuns la a 3-a semifinală pierdută în acest sezon. Prima oară s-a întâmplat în Cupa Ligii, unde "diavolii roșii" au pierdut împotriva rivalei City. Apoi, formația lui Solskjaer a fost eliminată din Cupa Angliei de Chelsea. De notat este că United a devenit prima echipă din campionatul Angliei care bifează această contraperformanță.
În ciuda eliminării din Europa League, United va evolua în grupele UEFA Champions League în sezonul următor, grație locului ocupat în campionat. Trupa de pe Old Trafford a încheiat sezonul 2019/2020 din Premier League pe locul 3, cu 66 de puncte.
De cealaltă parte, Sevilla a ajuns pentru a 6-a oară în finala Europa League, câștigând trofeul de fiecare dată. Nicio altă formație nu a bifat mai mult de 4 prezențe în ultimul act al competiției.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo