Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Vin rechinii!". Mourinho, extrem de plastic, după ce a dus-o pe Roma în primăvara Europa League

Cristian Mihală

Actualizat 04/11/2022 la 11:41 GMT+2

AS Roma s-a calificat în joi faza superioară a competiţiei Europa League la fotbal, în care este pregătită să înfrunte "rechinii", echipele eliminate din Liga Campionilor, a afirmat antrenorul portughez Jose Mourinho.

José Mourinho durante Roma-Ludogorets, Europa League 2022/23

Credit imagine: Getty Images

Lorenzo Pellegrini a marcat de două ori din penalty în repriza secundă a meciului cu Ludogoreţ Razgrad, ajutând-o pe Roma să se impună cu 3-1 pe teren propriu în faţa bulgarilor, succes în urma căruia italienii s-au clasat pe locul secund în Grupa C, sinonim cu calificarea în play-off-ul Europa League.
"În play-off vom întâlni echipe de un nivel diferit. A fost important pentru noi să ne calificăm, dar acum vin rechinii", a declarat Mourinho pentru postul Sky Sport.
"Calificarea în faza următoare a Europa League ne face mândri. Trecerea în Conference League pentru a deveni una dintre cele mai puternice echipe, cu probabilitatea de a câştiga nu era scopul nostru", a adăugat portughezul.

Urmează Derby della Capitale pentru Roma lui Mourinho

AS Roma câştigat ediţia inaugurală a Europa Conference League, în sezonul trecut, aceasta fiind primul trofeu european obţinut de gruparea de pe Stadio Olimpico în peste 60 de ani.
"Poate că nu avem condiţiile pentru a sărbători ca şi anul trecut, dar după înfrângerea noastră cu Napoli (în Serie A) am câştigat trei meciuri la rând", a mai spus Mourinho.
Un alt duel important o aşteaptă pe Roma duminică, în campionatul Italiei, împotriva rivalei Lazio, aflată pe locul al cincilea în clasament, la un singur punct de trupa lui Jose Mourinho, ocupanta locului al patrulea.
"În mintea mea, cel mai important meci rămâne următorul. Duminică are loc un meci grozav, care nouă ne place să-l disputăm", a adăugat The Special One.
Sursa: Agerpres
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo