Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Wolves condamnă UEFA pentru că nu a anulat meciul cu Olympiacos

Vlad Dumitrescu

Actualizat 11/03/2020 la 07:11 GMT+2

Wolves a condamnat decizia UEFA de a nu amânat meciul din Europa League cu Olympaicos, susținând că deplasarea din Grecia aduce ”riscuri nenecesare”.

Nuno Espirito Santo the head coach / manager of Wolverhampton Wanderers

Credit imagine: Getty Images

Wolves a trimis o cerere la UEFA prin care a fost solicitată amânarea partidei din optimile Europa League împotriva celor de la Olympiacos, însă forul european a răspuns negativ iar meciul se va disputa fără spectatori. Patronul celor de la Olympiacos, cel care deține și Nottingham Forest, a anunțat marți că a fost infectat cu coronavirusul. Drept urmare, meciul din Premier League al lui Arsenal cu Manchester City a fost amânat. Olympiacos a jucat pe Emirates în Europa League pe 27 februarie.
Wolves a confirmat că va respecta decizia UEFA și juca partida, însă a făcut apel la forul european să ”ia în considerare mai multe alternative pentru viitor, pentru că aceasta nu va fi ultima partidă afectată de coronavirus”.
”Wolves poate confirma că a fost depusă o cerere oficială la UEFA prin care s-a propus amânarea meciului din Europa League cu Olympiacos. Această cerere a fost respinsă”, se arată într-un comunicat al clubului.
”Meciul va avea loc cu porțile închise, conform deciziei guvernului grec prin care toate meciurile se vor juca fără spectatori pentru a se evita răspândirea coronavirusului în Grecia. Noi considerăm că această călătorie aduce riscuri nenecesare pentru jucătorii, staff-ul, suporterii și familiile tuturor celor care merg, într-un astfel de moment critic. Grija noastră este și pentru oponenții noștri, ai căror jucători au fost testați astăzi și acum vor fi nevoiți să joace un meci important, în aceste circumstanțe dificile”, se arată în comunicatul celor de la Wolves.
”Considerăm că sunt unele lucruri mai importante decât fotbalul și că sănătatea jucătorilor și a publicului sunt o prioritate. Totuși, respectăm decizia UEFA și integritatea competiției și vom călători mâine în Grecia pentru a juca acest meci”, se încheie comunicatul.
Evangelos Marinakis
Amenințarea coronavirusului duce la măsuri din ce în ce mai aspre luate în toată Europa. Meciul lui Chelsea din Champions League de la Bayern Munchen se va juca fără spectatori, la fel ca multe alte partide din Europa League, inclusiv cele jucate de Wolves, Mancehster United și Rangers. Tot în Champions League, Atalanta - Valencia s-a jucat cu porțile închise iar la fel se va întâmpla - dacă se vor mai disputa - la Barcelona - Napoli și Juventus - Lyon.
Autoritățile franceze au anunțat că următoarele meciuri din Ligue 1 se vor juca fără spectatori. Aceeași decizie luată în Spania pentru următoarele etape a făcut ca asociația fotbaliștilor să ceară ca meciurile să fie suspendate cu totul. Federația germană a hotărât să anuleze un amical cu Italia iar mai multe partide din Bundesliga, printre care Bayern - Dusseldorf și Dortmund - Schalke, se vor juca fără spectatori. În Italia, toate competițiile sportive, inclusiv Serie A, au fost suspendate până pe 3 aprilie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo