Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Young Boys - CFR Cluj 2-1. Mario Camora, un car de nervi după meci: ”Arbitrul a fost penibil”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 10/12/2020 la 22:28 GMT+2

Mario Camora a fost extrem de furios după ce CFR Cluj a fost eliminată din grupele Europa League în urma unui penalty controversat acordat celor de la Young Boys.

Mario Camora

Credit imagine: Getty Images

”A fost un arbitraj penibil. Penibil, ascultaţi-mă ce vă spun. Am făcut un meci excelent, din toate punctele de vedere şi meritam să mergem mai departe dacă nu era acest arbitru. A fost penibil.
În viaţa mea nu am mai văzut aşa ceva. Şi nu mă refer doar la meciurile jucate de mine, nici la televizor nu am văzut o asemenea manieră de arbitraj. Meritam calificarea, dar nu a vrut acest arbitru. O prestaţie penibilă pentru el. Echipa a făcut un meci excelent, am avut multe ocazii și meritam să mergem mai departe”, a declarat Camora după înfrângerea cu 2-1 în fața celor de la Young Boys.

YOUNG BOYS - CFR 2-1. CLUJENII, OUT DIN EUROPA LEAGUE DUPĂ UN PENALTY CONTROVERSAT

În minutul 84, CFR a deschis scorul prin Debeljuh. Rondon a tras în bară din interiorul careului, dar mingea a ajuns la Debeljuh, cel care a trimis-o în poartă, printr-o simplă formalitate.
Elvețienii s-au aruncat în atac iar în minutul 90, Young Boys a primit un penalty controversat. Bălgrădean a lovit mingea dar i-a și ”șters” ușor capul adversarului. Arbitrul nu a ezitat și a acordat penalty pentru ca apoi să îl elimine pe Bălgrădean pentru proteste.
Nsame a transformat ulterior fără probleme penalty-ul și a asigurat astfel calificarea celor de la Young Boys în primăvara europeană. Mai mult, elvețienii au reușit chiar să obțină victoria după un contraatac letal în ultimele minute ale meciului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo