”A fost un arbitraj penibil. Penibil, ascultaţi-mă ce vă spun. Am făcut un meci excelent, din toate punctele de vedere şi meritam să mergem mai departe dacă nu era acest arbitru. A fost penibil.
În viaţa mea nu am mai văzut aşa ceva. Şi nu mă refer doar la meciurile jucate de mine, nici la televizor nu am văzut o asemenea manieră de arbitraj. Meritam calificarea, dar nu a vrut acest arbitru. O prestaţie penibilă pentru el. Echipa a făcut un meci excelent, am avut multe ocazii și meritam să mergem mai departe”, a declarat Camora după înfrângerea cu 2-1 în fața celor de la Young Boys.

YOUNG BOYS - CFR 2-1. CLUJENII, OUT DIN EUROPA LEAGUE DUPĂ UN PENALTY CONTROVERSAT

Europa League
Avocatul lui Kamara, șocat de ce au făcut copiii cehi la meciul cu Rangers. "O rușine!"
01/10/2021 LA 08:29
În minutul 84, CFR a deschis scorul prin Debeljuh. Rondon a tras în bară din interiorul careului, dar mingea a ajuns la Debeljuh, cel care a trimis-o în poartă, printr-o simplă formalitate.
Elvețienii s-au aruncat în atac iar în minutul 90, Young Boys a primit un penalty controversat. Bălgrădean a lovit mingea dar i-a și ”șters” ușor capul adversarului. Arbitrul nu a ezitat și a acordat penalty pentru ca apoi să îl elimine pe Bălgrădean pentru proteste.
Nsame a transformat ulterior fără probleme penalty-ul și a asigurat astfel calificarea celor de la Young Boys în primăvara europeană. Mai mult, elvețienii au reușit chiar să obțină victoria după un contraatac letal în ultimele minute ale meciului.
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
16/09/2021 LA 21:01
Europa League
Moruțan și Cicâldău, meci mare pentru Galata, în victoria cu Lazio! Mitriță, gol pentru PAOK
16/09/2021 LA 18:35