”A fost un arbitraj penibil. Penibil, ascultaţi-mă ce vă spun. Am făcut un meci excelent, din toate punctele de vedere şi meritam să mergem mai departe dacă nu era acest arbitru. A fost penibil.

În viaţa mea nu am mai văzut aşa ceva. Şi nu mă refer doar la meciurile jucate de mine, nici la televizor nu am văzut o asemenea manieră de arbitraj. Meritam calificarea, dar nu a vrut acest arbitru. O prestaţie penibilă pentru el. Echipa a făcut un meci excelent, am avut multe ocazii și meritam să mergem mai departe”, a declarat Camora după înfrângerea cu 2-1 în fața celor de la Young Boys.

Europa League
Christian Eriksen, spre Manchester United. "Diavolii" își completează în mod fericit un atac stelar
14/12/2020 LA 13:09

YOUNG BOYS - CFR 2-1. CLUJENII, OUT DIN EUROPA LEAGUE DUPĂ UN PENALTY CONTROVERSAT

În minutul 84, CFR a deschis scorul prin Debeljuh. Rondon a tras în bară din interiorul careului, dar mingea a ajuns la Debeljuh, cel care a trimis-o în poartă, printr-o simplă formalitate.

Elvețienii s-au aruncat în atac iar în minutul 90, Young Boys a primit un penalty controversat. Bălgrădean a lovit mingea dar i-a și ”șters” ușor capul adversarului. Arbitrul nu a ezitat și a acordat penalty pentru ca apoi să îl elimine pe Bălgrădean pentru proteste.

Nsame a transformat ulterior fără probleme penalty-ul și a asigurat astfel calificarea celor de la Young Boys în primăvara europeană. Mai mult, elvețienii au reușit chiar să obțină victoria după un contraatac letal în ultimele minute ale meciului.

Europa League
Meciuri de foc în "16-imile" Europa League! Cu cine joacă românii rămași în competiție
14/12/2020 LA 11:46
Europa League
Tătărușanu, inclus în echipa etapei din Europa League! Ce a scris Gazzetta dello Sport
11/12/2020 LA 13:14