Cristi Bălgrădean, portarul CFR-ului, a boxat mingea din careu, apoi a "șters" cu pumnul capul lui Zesiger, fundașul lui Young Boys.
Arbitrul francez Benoît Bastien a considerat că Bălgrădean a comis fault și a dictat lovitură de la 11 metri, spre nemulțumirea ardelenilor, care au contestat vehement decizia atât după fază, cât și la finalul meciului.
Edi Iordănescu refuză să creadă că CFR Cluj a pierdut calificarea în primăvara europeană în minutul 90, din cauza unui penalty controversat.
Romanian Liga I
LIVEBLOG| A început ultima etapă din grupele Cupei României! Primele 2 echipe calificate în sferturi
ACUM 16 ORE
Antrenorul de 42 de ani și-a exprimat prima oară nemulțumirea la interviul de la finalul partidei, apoi a postat un mesaj surprinzător pe contul de Facebook, în miez de noapte.

Edi Iordănescu continuă să refuze faza controversată din finalul meciului Young Boys - CFR Cluj

Dezamăgirea lui Iordănescu Jr. continuă să fie uriașă, chiar și la mai bine de 12 ore de la finalul meciului de la Berna. Din acest motiv, tehnicianul campioanei României a mai atras o dată atenția asupra penalty-ului controversat din minutul 90.
Edi Iordănescu a postat o imagine cu momentul în care Bălgrădean boxează mingea în careu, de lângă Zesiger. Alături de postare, antrenorul CFR-ului a adăugat descrierea "No comment!" (trad. - Fără comentarii).
https://i.eurosport.com/2020/12/11/2953311.jpg

CFR Cluj, eliminată dramatic din Europa League, pe terenul lui Young Boys

CFR Cluj s-a aflat la numai câteva minute de calificarea în "16-imile" Europa League. Campioana României a deschis scorul în minutul 84, prin Debeljuh, și se gândea deja la primăvara europeană.
Din păcate pentru trupa lui Edi Iordănescu, în minutul 90 a avut lov o fază controversată, în urma căreia Cristi Bălgrădean a fost eliminat, iar Young Boys a primit penalty. Portarul CFR-ului a boxat mingea din careu, apoi a "șters" cu pumnul capul unui adversar. Arbitrul Bastien a considerat că Bălgrădean a comis fault și a dictat lovitură de la 11 metri, spre nemulțumirea ardelenilor, care au contestat vehement decizia atât după fază, cât și la finalul meciului.
Nsame a transformat penalty-ul, deși Sandomierski, portarul introdus de urgență la CFR, a ghicit colțul. Toate speranțele CFR-ului s-au năruit în minutul 90+6, când Gaudino a marcat pentru Young Boys, după ce a scăpat împreună cu colegul Meschack pe contraatac, de la mijlocul terenului.
În urma rezultatului de aseară, CFR Cluj a încheiat pe locul 3 în grupa A din Europa League, în spatele lui AS Roma și Young Boys.
Romanian Liga I
CFR Cluj, victorie cu 2-0 în partida cu Chindia! Kolinger și Manea au marcat pentru campioană
04/12/2022 LA 15:29
Romanian Liga I
Dan Petrescu, impresionat de un atacant din campionat. "E cel mai bun. Regret că nu l-am antrenat"
01/12/2022 LA 10:07