Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Edi Iordănescu continuă să refuze faza penalty-ului din meciul cu Young Boys! Imaginea postată

Cosmin Cioboata

Actualizat 11/12/2020 la 13:32 GMT+2

CFR Cluj a fost eliminată dramatic din grupele UEFA Europa League. Campioana României a fost învinsă de Young Boys, scor 1-2, deși reușise să deschidă scorul în minutul 84. Soarta meciului din Elveția a fost decisă în urma unui penalty controversat acordat în minutul 90.

Edi Iordănescu

Credit imagine: Eurosport

Cristi Bălgrădean, portarul CFR-ului, a boxat mingea din careu, apoi a "șters" cu pumnul capul lui Zesiger, fundașul lui Young Boys.
Arbitrul francez Benoît Bastien a considerat că Bălgrădean a comis fault și a dictat lovitură de la 11 metri, spre nemulțumirea ardelenilor, care au contestat vehement decizia atât după fază, cât și la finalul meciului.
Edi Iordănescu refuză să creadă că CFR Cluj a pierdut calificarea în primăvara europeană în minutul 90, din cauza unui penalty controversat.
Antrenorul de 42 de ani și-a exprimat prima oară nemulțumirea la interviul de la finalul partidei, apoi a postat un mesaj surprinzător pe contul de Facebook, în miez de noapte.

Edi Iordănescu continuă să refuze faza controversată din finalul meciului Young Boys - CFR Cluj

Dezamăgirea lui Iordănescu Jr. continuă să fie uriașă, chiar și la mai bine de 12 ore de la finalul meciului de la Berna. Din acest motiv, tehnicianul campioanei României a mai atras o dată atenția asupra penalty-ului controversat din minutul 90.
Edi Iordănescu a postat o imagine cu momentul în care Bălgrădean boxează mingea în careu, de lângă Zesiger. Alături de postare, antrenorul CFR-ului a adăugat descrierea "No comment!" (trad. - Fără comentarii).
Edi Iordănescu, antrenorul lui CFR Cluj

CFR Cluj, eliminată dramatic din Europa League, pe terenul lui Young Boys

CFR Cluj s-a aflat la numai câteva minute de calificarea în "16-imile" Europa League. Campioana României a deschis scorul în minutul 84, prin Debeljuh, și se gândea deja la primăvara europeană.
Din păcate pentru trupa lui Edi Iordănescu, în minutul 90 a avut lov o fază controversată, în urma căreia Cristi Bălgrădean a fost eliminat, iar Young Boys a primit penalty. Portarul CFR-ului a boxat mingea din careu, apoi a "șters" cu pumnul capul unui adversar. Arbitrul Bastien a considerat că Bălgrădean a comis fault și a dictat lovitură de la 11 metri, spre nemulțumirea ardelenilor, care au contestat vehement decizia atât după fază, cât și la finalul meciului.
Nsame a transformat penalty-ul, deși Sandomierski, portarul introdus de urgență la CFR, a ghicit colțul. Toate speranțele CFR-ului s-au năruit în minutul 90+6, când Gaudino a marcat pentru Young Boys, după ce a scăpat împreună cu colegul Meschack pe contraatac, de la mijlocul terenului.
În urma rezultatului de aseară, CFR Cluj a încheiat pe locul 3 în grupa A din Europa League, în spatele lui AS Roma și Young Boys.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo