Cei de la CFR Cluj au contestat vehement decizia controversată a arbitrului de a dicta penalty la ieșirea lui Cristi Bălgrădean.
Cei mai vocali au fost căpitanul Mario Camora și "vinovatul" Bălgrădean. Cei doi au acuzat fără milă brigada de arbitri condusă de francezul Benoît Bastien.
"A fost un arbitraj penibil. Penibil, ascultaţi-mă ce vă spun. Am făcut un meci excelent, din toate punctele de vedere şi meritam să mergem mai departe dacă nu era acest arbitru. A fost penibil!", a răbufnit Mario Camora, după eliminarea CFR-ului din Europa League.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, nemulțumit după victoria cu Hermannstadt! "CFR Cluj nu are cum să câștige așa"
ACUM 4 ORE
Extrem de nervos, Bălgrădean chiar a spus că arbitrul a acordat penalty-ul respectiv din cauza faptului că el și coechipierii săi "sunt români":
"S-a întâmplat asta pentru că suntem români, suntem prea mici. Trebuia să meargă mai departe Elveţia. E o dezamăgire mare în rândul echipei, cred că în rândul României e o dezamăgire enormă. Acest arbitru a făcut să pierdem această calificare", a declarat, extrem de supărat, și Bălgrădean.

Mesajul postat de Edi Iordănescu în miez de noapte, după eliminarea lui CFR Cluj din Europa League

La rândul său, Edi Iordănescu a fost extrem de nemulțumit de decizia arbitrului francez și n-a ezitat să-și exprime frustrarea la interviul de la finalul meciului:
"În repriza a doua am produs ocazii, tot planul a mers extraordinar până în ultimul moment. Decizia e total greşită, delegarea la fel. La meciul anterior, am avut brigadă din Franţa, acum la fel. Eu îmi felicit echipa, sunt foarte mândru de fotbaliştii pe care îi antrenez", a spus Edi Iordănescu.
Apoi, Edi Iordănescu a surprins printr-un mesaj postat pe contul de Facebook, în miez de noapte:
"Je suis ROMÂN!" (trad. - Eu sunt român), a fost mesajul postat azi-noapte de Edi Iordănescu, pe contul de Facebook, la care a adăugat faptul că "se simte mândru".
https://i.eurosport.com/2020/12/11/2953192.jpg

CFR Cluj, eliminată dramatic din Europa League, pe terenul lui Young Boys

CFR Cluj s-a aflat la numai câteva minute de calificarea în "16-imile" Europa League. Campioana României a deschis scorul în minutul 84, prin Debeljuh, și se gândea deja la primăvara europeană.
Din păcate pentru trupa lui Edi Iordănescu, în minutul 90 a avut lov o fază controversată, în urma căreia Cristi Bălgrădean a fost eliminat, iar Young Boys a primit penalty. Portarul CFR-ului a boxat mingea din careu, apoi a "șters" cu pumnul capul unui adversar. Arbitrul Bastien a considerat că Bălgrădean a comis fault și a dictat lovitură de la 11 metri, spre nemulțumirea ardelenilor, care au contestat vehement decizia atât după fază, cât și la finalul meciului.
Nsame a transformat penalty-ul, deși Sandomierski, portarul introdus de urgență la CFR, a ghicit colțul. Toate speranțele CFR-ului s-au năruit în minutul 90+6, când Gaudino a marcat pentru Young Boys, după ce a scăpat împreună cu colegul Meschack pe contraatac, de la mijlocul terenului.
În urma rezultatului de aseară, CFR Cluj a încheiat pe locul 3 în grupa A din Europa League, în spatele lui AS Roma și Young Boys.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50
Romanian Liga I
CFR Cluj s-a înțeles cu Nicolae Stanciu pentru revenirea în România! Anunțul lui Neluțu Varga
21/11/2022 LA 10:36