Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi, remarcatul lui Gerrard după prestația cu Brondby! Cum a caracterizat golul românului

Nicu Savin

Actualizat 05/11/2021 la 18:03 GMT+2

Ianis Hagi a fost lăudat în mod special de Steven Gerrard pentru evoluția sa din meciul Brondby - Rangers, în care a marcat golul care i-a adus un punct campioanei Scoției.

Ianis Hagi și Steven Gerrard

Credit imagine: Eurosport

Ianis Hagi a fost rezervă în meciul pe care Rangers la jucat în deplasare cu Brondby, în etapa a 4-a a fazei grupelor din Europa League. Danezii au condus cu 1-0 încă din prima repriză, dar scoțienii au plecat totuși cu un punct, grație golului marcat de mijlocașul român în minutul 76, la doar 20 de minute de când a fost aruncat în luptă de către Steven Gerrard.
Ianis a primit o pasă excelentă de la Kent și l-a executat pe portarul advers cu un șut perfect plasat la colțul lung. Punctul obținut de Rangers a fost foarte important, deoarece îi conferă în continuare șanse la locul secund în grupă, poziție pentru care va lupta cu Sparta Praga, cu care se află la egalitate de puncte (4).
Steven Gerrard l-a remarcat în mod special pe Ianis Hagi, nu doar pentru golul marcat, ci și pentru evoluția sa în general
"Un gol fantastic. Cred că Ianis și Ryan Kent au jucat superb cât timp au fost pe teren.", a declarat Gerrard, citat de The Scottish Sun.

Ianis Hagi, acid la adresa coechipierilor, după meciul de la Brondby

La finalul partidei din Danemarca, Ianis Hagi a oferit un scurt interviu, în care s-a arătat dezamăgit de rezultat și a trimis câteva săgeți către coechipierii săi, acuzând că mentalitatea echipei nu a fost cea potrivită în meciul de la Brondby, cel puțin în prima repriză.
"Am venit să câștigăm și nu am câștigat. Europa League este o competiție grea, dar ne-am dorit să câștigăm. Ca de obicei, mi s-a cerut să intru, să încerc să aduc mingea în careu – ce trebuie să facă un număr 10.
Mentalitatea noastră ar fi trebuit să fie mai bună de la început. Suntem Rangers și trebuie să venim aici să încercăm să câștigăm, nu să așteptăm a doua repriză să ieșim și să atacăm.
Măcar am luat acel punct și acum trebuie să câștigăm ultimele două jocuri pentru a fi în runda următoare. Ne-am dorit să fim într-o poziție mai bună la meciul cu Sparta Praga, dar trebuie să câștigăm meciul de pe Ibrox. Știm că fanii vor fi alături de noi și ne vor împinge de la spate. Trebuie să livrăm rezultate. Când ieșim pe teren, trebuie să avem mentalitatea de a câștiga. Nu trebuie să așteptăm ca adversarii să înscrie și abia apoi să forțăm pentru a câștiga. De acum înainte, sper să înscriem primii.", a spus internaționalul român.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo