Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Allegri, exploziv la adresa presei: "Mă înnebunești cu prostiile astea"! Ce l-a scos din sărite

Nicu Savin

Publicat 17/02/2023 la 11:56 GMT+2

Max Allegri a fost un car de nervi la conferința de presă de după partida Juventus - Nantes, terminată la egalitate, 1-1, în prima manșă a 16-imilor Europa League. Antrenorul torinezilor a explodat când a fost întrebat dacă a pregătit meciul pentru o victorie la limită, făcându-se aluzie la faptul că Juve nu a mai atacat prea mult după ce a deschis scorul.

Max Allegri zona mista

Credit imagine: Eurosport

Juventus traversează cel mai complicat sezon din ultimii 15 ani. Echipa a fost depunctată în Serie A, iar câștigarea Europa League este singura variantă pentru calificarea în următoarea ediție din Champions League. Torinezii păreau a avea o dublă la îndemână în 16-imi, contra lui Nantes, dar calificarea e în pericol.
În turul de pe Allianz Stadium a fost 1-1. Vlahovic a deschis scorul în minutul 13, dar Ludovic Blas a egalat pentru "canari" în minutul 60, astfel că totul se va decide la returul de peste o săptămână.

Allegri s-a răfuit cu jurnaliștii, după Juventus - Nantes 1-1

Impresia a fost că Juventus putea tranșa soarta calificării încă de aseară, dar după ce s-a văzut în avantaj nu a mai forțat la maxim. Aceasta este o caracteristică a jocului celor de la Juventus în ultima vreme, majoritatea victoriilor din acest sezon fiind obținute la un gol diferență. La conferința de presă de după meci, Allegri a fost întrebat de ce echipa sa nu a încercat să se desprindă și părea mulțumită cu o victorie la limită, lucru care i-a stârnit furia antrenorului italian.
"Nu am spus niciodată că vreau ca Juve să câștige doar cu 1-0, mă înnebunești cu prostiile astea. Este un clișeu că vreau ca echipele mele să câștige cu 1-0, dar nu este adevărat. Este simplu, uită-te la toate statisticile echipelor mele, am avut întotdeauna cea mai bună apărare și al doilea cel mai bun atac. Nu poți scăpa de statistici. Uită-te la Milan și Juventus, acesta este recordul meu.
Echipele mele au marcat întotdeauna 70-80 de goluri pe sezon. Vorbești mult despre nimic, eu vorbesc despre cifre, asta e problema.Știu că trebuie să stai acolo și să vorbești despre nimic pentru a umple timpul. Ți-ai imaginat ceva, ai creat povestea asta și apoi continui să o răspândești.
Tu vezi lucrurile abstracte, eu văd ce este concret. Ai toate statisticile, uită-te la ele. În fotbal, există un singur lucru care contează: câștigarea jocurilor.Nu contează dacă este 1-0 sau 5-0. Cu toate acestea, echipele mele au avut întotdeauna cea mai bună apărare și al doilea cel mai bun atac.", a tunat Allegri.
În ciuda remizei de aseară, Juventus rămâne mare favorită la calificarea în optimile Europa League. Până la returul de peste o săptămână, "Bătrâna Doamnă" se deplasează duminică pe terenul Speziei, încercând să obțină al 3-lea succes la rând în Serie A.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo