Din sursele Eurosport, Mirel Rădoi se află în imposibilitatea de a pleca de la naționala de fotbal a României. Selecționerul poate părăsi prima reprezentativă doar dacă este dat afară, asta pentru că în contract există o clauză prin care trebuie să achite o sumă foarte mare. Oricum, Mirel Rădoi își dorește să antreneze o echipă de club, iar cea mai probabilă destinație ar fi Universitatea Craiova, mai ales că relația lui cu finanțatorul Mihai Rotaru este una foarte bună, însă posibilitatea de a pleca de la națională este scăzută în acest context.
În orice caz, Mirel Rădoi este acum concentrat 100% pe meciurile pe care România le are în următoarele opt zile. În acest moment, din sursele Eurosport, între Rădoi și oficialii Universității Craiova nu există niciun acord privind preluarea vicecampioanei din Liga 1, până de curând antrenată de Cristiano Bergodi.

Mirel Rădoi vrea să antreneze o echipă de club după despărțirea de Naționala României

Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Avem probleme de concentrare, ambiție și de mentalitate!" Reacția LPF după declarațiile lui Rădoi
09/09/2021 LA 17:29
Rădoi a declarat în repetate rânduri că se gândește serios dacă să continue la cârma primei reprezentative a României în cazul în care rezultatele nu apar rapid. El și-a exprimat dorința după debutul la națională că ar vrea să antreneze o echipă de club, pentru că la prima reprezentativă are prea puțin timp.
"Eu fierb în așteptarea meciurilor. Dar avantajul este că poți să urmărești mai bine adversarul. Uneori ai un singur antrenament, iar ăla e în deplasare, deci nu poți să lucrezi foarte mult. Dar simt nevoia să antrenez zi de zi", a explicat Rădoi.

PROGRAMUL NAȚIONALEI

  • 11 noiembrie: România – Belarus (amical) – 19:00, “Ilie Oană” Ploiești
  • 15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Națiunilor) – 21:45, “Arena Națională” București
  • 18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Națiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Macedonia de Nord - România 0-0 | 7 puncte în 7 zile. Naționala nu ia gol, dar este criticată
09/09/2021 LA 08:14
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Rădoi, optimist înainte de duelul cu Macedonia de Nord! "Avem speranțe la locul 2!"
07/09/2021 LA 16:44