Din sursele Eurosport, Mirel Rădoi se află în imposibilitatea de a pleca de la naționala de fotbal a României. Selecționerul poate părăsi prima reprezentativă doar dacă este dat afară, asta pentru că în contract există o clauză prin care trebuie să achite o sumă foarte mare. Oricum, Mirel Rădoi își dorește să antreneze o echipă de club, iar cea mai probabilă destinație ar fi Universitatea Craiova, mai ales că relația lui cu finanțatorul Mihai Rotaru este una foarte bună, însă posibilitatea de a pleca de la națională este scăzută în acest context.
În orice caz, Mirel Rădoi este acum concentrat 100% pe meciurile pe care România le are în următoarele opt zile. În acest moment, din sursele Eurosport, între Rădoi și oficialii Universității Craiova nu există niciun acord privind preluarea vicecampioanei din Liga 1, până de curând antrenată de Cristiano Bergodi.

Mirel Rădoi vrea să antreneze o echipă de club după despărțirea de Naționala României

Fotbal
"Ăsta e adevărul!" Interviu exclusiv cu Mihăiță Pleșan despre Liga 1, Dinamo și echipa națională
19/02/2022 LA 12:19
Rădoi a declarat în repetate rânduri că se gândește serios dacă să continue la cârma primei reprezentative a României în cazul în care rezultatele nu apar rapid. El și-a exprimat dorința după debutul la națională că ar vrea să antreneze o echipă de club, pentru că la prima reprezentativă are prea puțin timp.
"Eu fierb în așteptarea meciurilor. Dar avantajul este că poți să urmărești mai bine adversarul. Uneori ai un singur antrenament, iar ăla e în deplasare, deci nu poți să lucrezi foarte mult. Dar simt nevoia să antrenez zi de zi", a explicat Rădoi.

PROGRAMUL NAȚIONALEI

  • 11 noiembrie: România – Belarus (amical) – 19:00, “Ilie Oană” Ploiești
  • 15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Națiunilor) – 21:45, “Arena Națională” București
  • 18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Națiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast
Serie A
Fotbalistul debutat de Rădoi la națională, pe lista a două cluburi din Serie A! Unde ar putea ajunge
12/01/2022 LA 14:41
Fotbal
"Am trecut clasa!" Ce notă și-a dat Mirel Rădoi după mandatul de la naționala României
26/12/2021 LA 09:02