FCSB a găsit o soluție inedită pentru a juca cu Slovan Liberec: va transfera patru jucători de la Astra Giurgiu, conform informațiilor DigiSport.
Este vorba de Constantin Dima (fundaș central), David Bruno (fundaș dreapta), Daniel Graovac (fundaș central) și Valentin Gheorghe (mijlocaș dreapta). După meciul cu Liberec, cei patru ar putea să se întoarcă la Astra.
Jucătorii vor primi contracte valabile pe un an cu FCSB, care vor putea fi reziliate după meciul cu Slovan Liberec și fotbaliștii vor reveni la Astra. Rămâne valabilă și posibilitatea ca unii să rămână la FCSB.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
ACUM 34 MINUTE

FCSB - Slovan Liberec. Ce spune regulamentul UEFA

Nu este pentru prima oară când se încearcă o astfel de metodă. Un caz similar a avut loc, informează DigiSport, la FK Priștina, o echipă din Kosovo. La Pristina s-a declanșat un focar de COVID chiar înainte de meciul cu Lincoln Red Imps. Pristina a cerut ajutorul cluburilor din țară iar acestea au intervenit.
Șapte jucători au venit ca îmărumut la Pristina dar ghinionul i-a urmărit. Dintre aceștia, o parte au fost și ei depistați pozitiv astfel că Lincoln Red Imps a câștigat la masa verde. Relevant este însă faptul că UEFA a acceptat propunerea celor de la Pristina, bazându-se pe regulamentul intern.
"Dacă o echipă nu poate utiliza cel puțin 13 jucători din Lista UEFA A, meciul poate fi reprogramat. O altă soluție este ca echipa respectivă să utilizeze jucători care n-au fost trecuți în primă fază pe Lista A, dar care sunt legitimați în campionatul intern și care au teste negative pentru coronavirus", se arată în regulamentul UEFA.
Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 8 ORE