FCSB a găsit o soluție inedită pentru a juca cu Slovan Liberec: va transfera patru jucători de la Astra Giurgiu, conform informațiilor DigiSport.
Este vorba de Constantin Dima (fundaș central), David Bruno (fundaș dreapta), Daniel Graovac (fundaș central) și Valentin Gheorghe (mijlocaș dreapta). După meciul cu Liberec, cei patru ar putea să se întoarcă la Astra.
Jucătorii vor primi contracte valabile pe un an cu FCSB, care vor putea fi reziliate după meciul cu Slovan Liberec și fotbaliștii vor reveni la Astra. Rămâne valabilă și posibilitatea ca unii să rămână la FCSB.
Liga
Ruptură totală la Barcelona! Laporta l-a mustrat pe Koeman pentru comportamentul din fața presei
ACUM 8 MINUTE

FCSB - Slovan Liberec. Ce spune regulamentul UEFA

Nu este pentru prima oară când se încearcă o astfel de metodă. Un caz similar a avut loc, informează DigiSport, la FK Priștina, o echipă din Kosovo. La Pristina s-a declanșat un focar de COVID chiar înainte de meciul cu Lincoln Red Imps. Pristina a cerut ajutorul cluburilor din țară iar acestea au intervenit.
Șapte jucători au venit ca îmărumut la Pristina dar ghinionul i-a urmărit. Dintre aceștia, o parte au fost și ei depistați pozitiv astfel că Lincoln Red Imps a câștigat la masa verde. Relevant este însă faptul că UEFA a acceptat propunerea celor de la Pristina, bazându-se pe regulamentul intern.
"Dacă o echipă nu poate utiliza cel puțin 13 jucători din Lista UEFA A, meciul poate fi reprogramat. O altă soluție este ca echipa respectivă să utilizeze jucători care n-au fost trecuți în primă fază pe Lista A, dar care sunt legitimați în campionatul intern și care au teste negative pentru coronavirus", se arată în regulamentul UEFA.
Romanian Liga I
Edi Iordănescu taie în carne vie după meciul de la Hunedoara! Cum își va pedepsi jucătorii
ACUM O ORĂ
League Cup
Man United, out din Cupa Ligii! Solskjaer ratează din fașă încă o șansă de a câștiga un trofeu
ACUM O ORĂ