Cea mai iubită echipă din Turcia nu concepe să rateze titlul în actuala stagiune, fiind în acest moment la egalitate cu Beșiktaș, în fruntea clasamentului.
Fener visează la grupele Champions League și își face în consecință o formație extrem de puternică. Attila Szalai, unul dintre cei mai apreciați tineri fundași din Europa a semnat deja, Mesut Ozil a fost convins și el, iar acum oficialii clubului de pe Bosfor sunt gata să facă o altă tranzacție sonoră.
"Bomba Onyekuru", e titlul dat de sabah.com.tr, care anunță că Fenerbahce i-l suflă pe atacantul de bandă lui Galatasaray.
Liga Campionilor UEFA
Ciao, Barça! Griezmann, reîncărcat! ": <Micul Prinț> este un <Dragon>!"
08/12/2021 LA 08:23
De serviciile fotbalistului lui Monaco nu se interesase doar gruparea cim-bom, dar și West Ham, însă fotbalistul a ales Fener, ca urmare a salariului superior. În plus, la "ciocănari" cu siguranță nu ar fi fost titular. Chiar dacă ar fi ajuns în cel mai puternic campionat din lume, Premier League, cu greu ar fi prins minute, având în vedere concurența din benzile formației lui David Moyes.

Onyekuru a jucat impresionant la Galatasaray, dar "trădează" pentru Fener

Onyekuru nu e la prima aventură în Turcia. În 2018-2019 a marcat 14 goluri în 31 de meciuri pentru gruparea Galata, pentru care a evoluat sub formă de împrumut. Acum, gruparea cim-bom a vrut și ea să îl transfere definitiv, însă Fener va avea câștig de cauză.
Produs al Aspire Academy, Onyekuru a avut șansa să semneze în 2017 cu Everton, dar avea la acea vreme doar 19 ani, astfel că nu a fost un jucător care să se poată impună. Au urmat împrumuturi la Anderlecht (9 goluri în 19 partide) și Galata, unde a dat un randament excelent, înainte de a fi transferat în 2019 de AS Monaco.
Fenerbahce va dispune de un adevărat "dream-team". Deja în lotul lui Bulut se aflau jucători ca Mbwana Samatta (fost la Aston Villa), Diego Perotti (ex Roma), Enner Valencia (fostul jucător al lui West Ham și Everton), Luis Gustavo (fost la Bayern) sau Papiss Cisse (fostul jucător al lui Newcastle).
Premier League
Chelsea transferă un maghiar pe o sumă impresionantă! Attila Szalai, cel mai scump ungur din istorie
08/12/2021 LA 07:54
Premier League
Premier League 2021/22: West Ham United | Va continua forma bună și în acest sezon?
01/08/2021 LA 13:12