David Alaba a greșit la toate cele 4 goluri ale Barcelonei, aseară, iar folosirea lui în centrul defensivei nu pare cea mai bună idee, chiar dacă la Bayern a arătat că poate juca la un nivel înalt pe acea poziție.
La finalul sezonului trecut, Sergio Ramos și Raphael Varane au plecat, iar Florentino Perez spera că aducerea lui Alaba, liber de contract, va rezolva problema. Nu a fost așa, astfel că, pentru la vară, Real Madrid va fi într-o ofensivă totală pentru transferul unui fundaș central.
CITEȘTE ȘI:
Liga
Real Madrid a dat o lovitură de proporții! "Galacticii" au încheiat un contract de 360 de milioane
ACUM 2 ORE
ANCELOTTI ÎȘI ASUMĂ DEZASTRUL CU BARCELONA. ANUNȚUL FĂCUT DE TEHNICIANUL LUI REAL MADRID

Real Madrid pregătește o ofertă pentru Jules Kounde

Varianta Rudiger pare că a căzut, fundașul german înțelegându-se cu Juventus, astfel că se va încerca tot ce e posibil pentru achiziționarea lui Jules Kounde, de la Sevilla. Acesta a fost dorit neapărat de Thomas Tuchel, la Chelsea, în vara trecută, dar andaluzii au cerut la preț. Acum, era de așteptat ca Abramovich să facă o ofertă de nerefuzat, dar situația de la clubul de pe Stamford Bridge e una pe muchie de cuțit, iar Florentino Perez vrea să profite de asta, urmând să îl deturneze el pe Kounde.
"Florentino Perez va încerca să concureze cu Tuchel și să-l împiedice pe Jules Kounde să ajungă în Premier League. Carlo Ancelotti a cerut aducerea fundașului central francez, pe care îl vede drept un fotbalist cu un potențial enorm de creștere. Real Madrid are nevoie de o nouă stea în defensivă, iar Perez a fost convins că apărătorul Sevillei va fi înlocuitorul perfect pentru Varane, a cărui plecare nu a fost acoperită", notează presa spaniolă azi.
Potrivit jurnaliștilor spanioli, Real Madrid e dispusă să facă o ofertă oficială de 50 de milioane de euro pentru apărătorul francez, dar e puțin probabil ca Sevilla să accepte o asemenea sumă. Totuși, cu Chelsea ieșită din peisaj, șansele să se ajungă la un acord cresc, nicio altă mare formație nefiind în prezent în căutarea unui fundaș central atât de bine cotat.
Cu Jules Kounde și Kylian Mbappe (ambii 23 de ani), "galacticii" și-ar rezolva apărarea și atacul pentru un deceniu de acum înainte. În ofensivă lucrurile oricum arată promițător, în contextul în care Vinicius Jr e și el extrem de tânăr și e aproape să devină (dacă nu cumva chiar a făcut-o) un jucător world class.
Liga
Marca: Real Madrid tremură pentru prima oară pentru Kylian Mbappe. Ce s-a întâmplat
ACUM 4 ORE
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
IERI LA 09:32