Scene groaznice la Leeds-Liverpool 0-3, Harvey Elliott suferind o accidentare teribilă. Mo Salah a fost primul care a observat gravitatea problemelor medicale la genunchi și a făcut semne disperate spre medicul echipei. Arbitrul a intervenit imediat, a oprit jocul, iar mijlocașul englez a fost imediat transportat la spital.
Acolo, Elliott a avut surpriza să fie repartizat în aceeași cameră cu un tânăr fan al lui Liverpool. În momentul în care a auzit că puștiul ține cu gruparea de pe Anfield, mijlocașul nu a stat pe gânduri și a făcut un gest superb: i-a dăruit acestuia tricoul și ghetele de joc.
Fotbal
Salah, felicitat de Klopp după prelungirea contractului cu Liverpool
ACUM 5 ORE
Jurgen Klopp i-a liniștit pe fanii "cormoranilor" la conferința de presă de după duelul cu Leeds, veștile cu privire la starea lui Elliott fiind mai bune decât se anticipa. Totuși, în acest moment nu se știe când puștiul minune al fotbalului englez se va întoarce pe teren.
"Înțeleg că deja nu mai are dureri mari, ceea ce e grozav. Am văzut cu toții că rotula nu a mai fost la locul ei, dar s-a intervenit rapid, ceea ce e foarte important în astfel de situații. A fost însă o accidentare oribilă, acum trebuie să așteptăm rezultatele examinărilor și să vedem când îl putem avea înapoi", a explicat Klopp după meci.
Pentru toți fanii lui Liverpool - mesajele voastre de susținere înseamnă totul pentru mine. Sunt unul dintre voi și abia aștept să mă întorc pe teren mai puternic și să ajut echipa în viitor | Harvey Elliott, pe Instagram.
Liverpool joacă miercuri în Champions League, contra lui Milan, pe Anfield, pentru ca sâmbătă să primească vizita lui Palace, formație care a învins sâmbătă pe Tottenham, 3-0, în Premier League.
CITEȘTE ȘI:
Premier League
Mo Salah a devenit cel mai bine plătit jucător din Premier League, dar e abia al 4-lea în lume
ACUM 16 ORE
Fotbal
Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool! Egipteanul va avea un salariu uriaș
ACUM 19 ORE