Barcelona a anunțat că Lionel Messi nu va mai continua pe Camp Nou iar vestea a cutremurat lumea fotbalului. Gică Hagi a reacționat pe acest subiect.
Fostul fotbalist al catalanilor este de părere că problemele financiare ale echipei coroborate cu contextul pandemic au dus la această ruptură.
„Este o pierdere imensă. Este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie. Este inegalabil. Pentru tot ce însemna el, ca fotbalist, ca imagine, este imposibil de înlocuit. Vorbim despre plecarea lui Messi de la Barcelona… E un șoc și clubul îl va resimți foarte puternic în tot. Probabil că situația financiară grea poate explica această decizie. E greu de crezut, dar asta dovedește încă o dată că toți suntem trecători. Barcelonei îi va fi foarte greu… Messi a fost unic.
Serie B
George Pușcaș, aproape de a reveni în Italia! Unde va fi împrumutat atacantul lui Reading
ACUM 5 MINUTE
Un Dumnezeu! După pierderea lui Johan Cruyff, aceasta este a doua ca impact pentru club. De acum, trebuie să sperăm că Barcelona va reuși să găsească alți fotbaliști care să producă spectacol. Clubul trebuie să meargă înainte, chiar dacă îi va fi mult mai greu. Messi mai poate juca încă 3-4 ani la cel mai înalt nivel, indiferent că o va face la City sau PSG”, a declarat Gică Hagi, pentru ProSport.

Nimic nu anunța ruptura

Deși Messi a rămas liber de contract de la începutul lunii iulie, președintele Barcelonei a dat mereu asigurări fanilor că negocierile decurg bine și că fotbalistul își dorește să continue la clubul la care a scris istorie.
"Jucătorul a spus întotdeauna că vrea să continue. Nu există nicio îndoială că Leo vrea să continue la Barcelona. Facem progrese în toate negocierile. Este o dorință pe care o avem cu toții. Nu ne ascundem voința de a continua. Este un vis pe care vrem să-l facem realitate. Sperăm că acest lucru se va întâmpla cât mai curând posibil.
Trebuie să respectăm regulile, asta e realitatea, dar avem încredere că o putem face, fie prin reducerea masei salariale, fie printr-o formulă acceptabilă pentru La Liga. Există bunăvoință din partea La Liga, președintele La Liga este prima parte interesată ca cluburile să aibă jucători talentați. Este o problemă care există, dar avem încredere că o vom rezolva", a declarat Laporta, citat de Mundo Deportivo, cu câteva zile înainte ca Messi să renunțe la colaborare.
Bundesliga
Dortmund oferă 45 de milioane de € pentru înlocuitorul lui Haaland! Nemții au concurență serioasă
ACUM 38 MINUTE
Fotbal
Gică Popescu, reacție acidă, după ce Boloni a spus că nu există niciun jucător român talentat
ACUM O ORĂ