Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Denis Alibec, în formă maximă în Grecia! Atacantul a marcat din nou pentru Atromitos

Nicu Savin

Actualizat 16/02/2022 la 19:56 GMT+2

Denis Alibec pare să se simtă excelent în Grecia, la Atromitos. Atacantul român a reușit un nou gol pentru formația elenă, înscriind golul de 2-0 în partida cu OFI Crete, contând pentru etapa a 22-a a campionatului Greciei.

Denis Alibec Atromitos

Credit imagine: Other Agency

UPDATE | Meciul dintre Atromitos și OFI Crete s-a terminat la egalitate, scor 2-2. Echipa lui Alibec a condus cu 2-0 la pauză, dar s-a văzut egalată în repriza secundă prin golurile marcate de Lamprou (min.59) și Phellype (min.69). Denis Alibec a fost înlocuit în minutul 63.
Lui Denis Alibec i-a priit de minune transferul la Atromitos, echipă din prima ligă din Grecia. Atacantul care nu a reușit să se impună la CFR Cluj în prima parte a campionatului a înscris pentru noua sa echipă la chiar primul meci jucat, în duelul cu Lamia. Ulterior, a prins 25 de minute și în partida cu PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, dar nu s-a remarcat în mod deosebit.
Totuși, Alibec a fost introdus în premieră ca titular în partida din această seară cu OFI Crete, un meci restanță din runda a 22-a. Românul i-a răsplătit cu vârf și îndesat încrederea antrenorului Chris Coleman și a punctat din nou. Alibec a marcat golul de 2-0, în minutul 35, după ce ibericul Juan Muniz deschisese scorul pentru Atromitos în minutul 15.
Citește și:

Alibec se simte excelent în Grecia

Astfel, Alibec a ajuns la două goluri în 3 meciuri pentru Atromitos, tot atâtea câte reușise pentru CFR Cluj în cele 21 de partide jucate în prima parte a sezonului. Forma excelentă a lui Alibec este o veste bună și pentru selecționerul Edi Iordănescu, care va avea o misiune dificilă în a găsi soluții pentru atacul naționalei în contextul în care mulți jucători obișnuiți să joace sub tricolor traversează perioade nefaste.
Atromitos luptă pentru evitarea retrogradării în Grecia, fiind penultima în clasament. Totuși, cu o victorie în partida din această seară, formația lui Alibec va acumula 16 puncte, iar perspectivele salvării ar crește. În runda următoare, Atromitos va juca în deplasare cu Asteras Tripolis, formație care se bate pentru accederea în play-off.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo