Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Denis Alibec a debutat cu gol la Atromitos! Victorie cu 3-1 pentru echipa sa

Romeo Ene

Publicat 10/02/2022 la 19:26 GMT+2

Denis Alibec a plecat de la CFR Cluj în această iarnă și a semnat cu Atromitos, formație din Grecia. El a debutat astăzi cu gol, fiind introdus pe teren în minutul 69.

Denis Alibec (CFR Cluj)

Credit imagine: Getty Images

Așa cum eurosport.ro a anunțat în exclusivitate la finalul lunii ianuarie, Alibec a fost împrumutat de Kayserispor la Atromitos, formație care se află pe ultimele locuri în Grecia.
Astăzi, Atromitos a jucat pe teren propriu în campionatul Greciei, cu Lamia, formație aflată pe locul 11. Dorin Rotariu, transferat în această iarnă de la Ludogorets, a fost titular și a fost înlocuit în minutul 75.
Lamia a deschis scorul în minutul 26, prin Eleftheriadis, conducând la pauză, însă Atromitos a revenit și a egalat din penalty prin Koulouris, în minutul 57.
Imediat după intrarea lui Alibec pe teren, gazdele au trecut în avantaj, datorită golului înscris de același Koulouris, de data asta din acțiune.
Denis Alibec a închis tabela în minutul 88, reușind să debuteze cu gol pentru formația din Grecia.
În urma acestui rezultat, Atromitos rămâne pe locul 13, cu 13 puncte după 19 etape. Echipa românilor Rotariu și Alibec se va duela etapa viitoare cu PAOK, acolo unde antrenor este Răzvan Lucescu, iar Alexandru Mitriță este om de bază.
Mai mult decât atât, Atromitos nu mai câștigase din decembrie 2021, având o serie de 6 meciuri consecutive fără victorie, dintre care 5 înfrângeri.
Interesant este faptul că Atromitos este antrenată de Chris Coleman, selecționerul care a dus Țara Galilor pâna în semifinale la Euro 2016.
CITEȘTE ȘI:

Denis Alibec: "Tipul de fotbal pe care îl preferă Dan Petrescu nu cred că mi se potrivește"

Denis Alibec a revenit vara trecută în Liga 1, fiind împrumutat la CFR Cluj de turcii de la Kayserispor. Mutarea a fost făcută la insistențele lui Marius Șumudică, pe atunci antrenor al ardelenilor, dar plecarea tehnicianului a reprezentat o lovitură pentru atacant.
Venirea lui Dan Petrescu nu i-a priit deloc lui Alibec, care a marcat doar două goluri pentru ardeleni în 21 de partide jucate în toate competițiile. Deși împrumutul său era valabil până la finalul sezonului, atacantul a decis să plece chiar din această iarnă de la campioana României
Imediat după perfectarea mutării, Alibec nu s-a ferit să vorbească deschis despre motivele care au dus la despărțirea sa de CFR. Atacantul de 31 de ani consideră că a luat cea mai bună decizie pentru că stilul său de joc nu se potrivește deloc cu cel impus de Dan Petrescu.
"În mod clar nici eu nu puteam să ofer cât îmi doream la CFR Cluj, nici clubul nu cred că era mulțumit cu randamentul meu. Sigur a fost mai bine pentru toată lumea să fac pasul spre altă echipă.
Eu am ajuns la echipă într-un alt context, cu alt antrenor și alt sistem de joc. Relația mea atât cu clubul, cât și cu Dan Petrescu, este una bună, să nu se înțeleagă altceva! Doar că toți știm cred tipul de fotbal pe care îl preferă Dan Petrescu și nu cred că mi se potrivește, atâta tot. Eu simt că pot să ofer mult mai mult și aveam nevoie doar de un alt context ca să arăt asta. Am jucat puțin și nu eram mulțumit eu, am marcat puțin și nu era nimeni mulțumit, normal. Greșelile personale mi le asum, ca de fiecare dată. Dar pentru ce se întâmplă pe teren aveam nevoie de o eliberare, de o descătușare.", a spus Alibec într-un interviu acordat pentru playsport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo