După două sezoane în care jucătorii aduși să îl înlocuiască pe Ronaldo au fost dezamăgiri crunte, pe această listă înscriindu-se și Eden Hazard, adus cu atât de mult fast de la Chelsea, Real e pe punctul să facă achiziții cu adevărat "galactice".
Mbappe, marea feblețe a lui Perez, e în stand by, PSG având pretenții financiare mult mai mari (la fel și jucătorul), asta deși a fost aproape de un acord înainte de criza provocată de coronavirus; astfel că Real s-a reorientat. Potrivit Marca, Haaland este jucătorul pe care președintele blanco îl vrea cu orice preț, în vară, și a inițiat deja negocierile cu Dortmund.
Real are neapărat nevoie de un număr "9", în condițiile în care Jovic este o dezamăgirem, iar Benzema va împlini anul acesta 33 de ani. Francezul a început excelent actuala stagiune, dar în ultima perioadă a avut prestații mai degrabă modeste.
Serie A
"Ceva nu e în regulă!". Paolo Maldini, despre consecințele coronavirusului
12/04/2020 LA 20:31
În aceste condiții, aducerea unui jucător de 19 ani, care poate ajuta echipa pentru un deceniu și jumătate și care a demonstrat că e un golgheter pur-sânge, pare cartea câștigătoare. Dortmund a plătit doar 20 de milioane de euro pe vârf (dar Salzburg va mai primi o serie de bonusuri spectaculoase, în funcție de performanțele jucătorului), astfel că nemții sunt deschiși la negocieri pentru o sumă corectă. Aceasta ar urma să depășească, cel mai probabil, 100 de milioane de euro, și e considerată de Real ca fiind corectă, judecând după prestațiile și vârsta vârfului.
"Haaland anul acesta și Mbappe anul viitor", titrează Marca azi pe prima pagină, pentru ca apoi să vină cu o mărturie din interiorul clubului, care îi confirmă ipoteza. "Dificil, dar nu imposibil", a spus un oficial blanco pentru sursa citată.
https://i.eurosport.com/2020/04/13/2805903.jpg

Mbappe, transferat la Real Madrid din 2021

Negocierile pentru Mbappe au fost sistate momentan, dar Perez visează în continuare să îl aducă pe Bernabeu, considerând că e singurul jucător din lume care poate să ajungă sau chiar să îi depășească pe Messi și Ronaldo.
Pentru moment, nu se va ajunge la un acord, dar asaltul final va fi dat vara viitoare, în august 2021 francezul urmând a intra în ultimul an de contract. Deși PSG a făcut tot posibilul să îi prelungească înțelegerea, campionul mondial a refuzat un nou contract, iar responsabilă direct de acest lucru e chiar Real Madrdi.
"Galacticii" sunt convinși că peste un an campioana Franței va negocia de pe cu totul alte poziții, speriată de faptul că ar putea să îl piardă gratis pe cel mai de perspectivă jucător al lumii.
Marca susține că suma pe care Real o va plăti pentru Haaland este de 75 de milioane de euro, în timp ce pentru Mbappe bugetul e unul "nelimitat". Florentino Perez va face tot posibilul să îl aducă și nu exclude nici varianta ca, dacă PSG nu e de acord cu cedarea lui, să mai aștepte până în 2022, pentru a-l transfera din postura de jucător liber de contract. Totuși, e puțin probabil ca formația din capitala Franței să riște atât de mult cu un fotbalist cu o asemenea cotă de piață, astfel că vara anului viitor pare a fi momenteul în care Mbappe va sosi, în sfârșit, pe Bernabeu.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Mbappe s-a ascuns de presă de la începutul Cupei Mondiale! Care sunt motivele francezului
ACUM 14 ORE
Fotbal
Cum arată topul celor mai scumpe transferuri din istorie raportat la inflație! Neymar nu e în top 7
IERI LA 16:39