UPDATE / Harry Maguire a primit 21 de luni cu suspendare!
Maguire s-a aflat în centrul atenției în presa britanică, în ultimele zile, după ce a fost implicat într-un scandal uriaș în Grecia. Cel mai scump fundaș din istorie a fost arestat vineri dimineață pe Insula Mykonos, după o altercație cu alți englezi și cu poliția.
În urma altercației, poliția elenă i-a trimis în instanță pe Harry Maguire, fratele său Joe și prietenul Christopher Sharman. "Ultraj, rezisența în fața forțelor de ordine și încercări repetate de dare de mită", sunt infracțiunile pentru care Harry Maguire a fost găsit vinovat de tribunalul din Grecia, potrivit SkySports.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM 3 ORE
Maguire a pledat nevinovat în weekend, la prima vizită la tribunal. În presa locală s-a scris că fundașul ar putea pleca în Anglia după ce va plăti 90.000 de lire sterline, însă lucrurile au luat o întorsătură teribilă. Autoritățile elene l-au găsit vinovat pentru 3 infracțiuni, iar acum Maguire riscă chiar 3 ani de închisoare - aceasta este pedeapsa pentru dare de mită în Grecia.

Harry Maguire, cel mai scump fundaș din istorie

Harry Maguire a devenit în vara anului trecut cel mai scump fundaş din istorie după ce Manchester Unided a plătit 80 de milioane de lire sterline (87 de milioane de euro) clubului Leicester, pentru a obţine transferul jucătorului. În vârstă de 27 de ani, Maguire şi-a făcut junioratul al Sheffield United, apoi a trecut la Hull City.
După ce a mai fost împrumutat la Wigan, fundaşul a fost cumpărat de Leicester în vara anului 2017, cu 12 milioane de lire sterline plus bonusuri, care puteau duce la 17 milioane de lire sterline suma transferului. Cu Manchester United, Maguire a semnat un contract pe şase ani. Înaintea lui, cel mai scump fundaş din lume a fost olandezul Virgil Van Dijk, pentru care Liverpool a plătit, în ianuarie 2018, suma de 84 de milioane de euro clubului Southampton.
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM 3 ORE
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM 3 ORE