Ianis Hagi a jucat primul meci în tricoul lui Rangers de după pandemie și s-a descurcat admirabil. Echipa antrenată de Steven Gerrard a jucat primul meci după mai bine de patru luni. Ianis Hagi (21 de ani) l-a impresionat din nou pe Steven Gerrard și a fost unul dintre cei mai activi jucători din teren.
Hagi Jr. a fost protagonistul a două ocazii în dreptul lui Rangers. În prima parte a meciului cu Hamilton, mijlocașul a trimis un șut periculos de la 25 de metri care a șters bara porții adverse, iar câteva minute mai târziu, fiul lui Gică Hagi i-a pasat perfect tânărului George Stanger (19 ani), care a ratat cu o lovitură de cap. Evoluția lui Hagi a fost lăudată în presa internațională. Rangers s-a impus cu 2-1, grație golurilor marcate de Bassey și Morelos.
Europa League
Rangers merge mai departe în Europa League! Leicester, în Conference League! Rezultatele serii
09/12/2021 LA 20:42

Ianis Hagi revine pe teren într-un turneu de top săptămâna viitoare

Echipa antrenată de Steven Gerrard, Rangers, va evoluat săptămâna viitoare într-un turneu de top organizat de Olympique Lyon. Francezii au anunțat vineri că vor găzdui un turneu amical, în perioada 16-18 iulie, la care vor participa alte trei formații importante din Europa, printre care și echipa la care evoluează Ianis Hagi, Rangers. Competiția organizată de francezi se numește Veolia Trophy și este un minicampionat care va avea loc pe arena celor de la Lyon. La competiția amicală vor mai participa OGC Nice, Rangers și Celtic.
Prin urmare, Ianis Hagi, mijlocașul care a fost cumpărat definitiv de Rangers la finalul lunii mai, va fi față în față cu Ciprian Tătărușanu, portarul lui Olympique Lyon. Partida echipelor celor doi internaționali români va avea loc joi, 16 iulie, de la ora 21:45. Se vor disputa patru partide amicale, urmând ca formațiile franceze să le întâlnească pe cele scoțiene.
Programul meciurilor de la Veolia Trophy
  • OGC Nice - Celtic - joi, 16 iulie, ora 19:15
  • Olympique Lyon - Rangers, joi, 16 iulie, ora 21:45
  • OGC Nice - Rangers - sâmbătă, 18 iulie, ora 19:15
  • Olympique Lyon - Celtic, sâmbătă, 18 iulie, ora 21:45
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16