Fotbal

Ianis Hagi, evoluție sub așteptări în meciul lui Rangers! A primit cea mai mică notă dintre titulari

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ianis Hagi, jucătorul lui Rangers

Credit imagine: Twitter

DeCosmin Cioboata
01/08/2020 la 18:54

Rangers a câștigat la limită meciul de pe terenul lui Aberdeen, scor 1-0, în prima etapă a noului sezon din Scoția. Ryan Kent a marcat unicul gol în minutul 21, după o pasă oferită de Morelos.

Ianis Hagi a fost titular la formația pregătită de Steven Gerrard, însă prestația sa nu a fost cea mai strălucită. Prin urmare, jucătorul român a primit din partea jurnaliștilor scoțieni cea mai mică notă dintre titularii lui Rangers: 6, la fel ca McGregor și Morelos.

Singurul jucător care a primit o notă mai mică decât Hagi Jr. a fost Arfield (4), introdus în ultimul sfert de oră chiar în locul internaționalului nostru.

Liga

Revoluție totală la Barcelona! Anunțul făcut de președintele clubului, Josep Maria Bartomeu

ACUM 3 ORE

Notele primite de jucătorii lui Rangers, la meciul cu Aberdeen:

  • McGregor (6), Tavernier (7), Goldson (7), Balogun (8), Barisic (7), Kamara (7), Jack (7), Aribo (8), Kent (7), Hagi (6), Morelos (6), Arfield (4)

Aberdeen - Rangers 0-1 | Ianis Hagi a influențat faza golului

Ianis Hagi a evoluat pe postul de extremă dreapta în meciul de astăzi și a avut o singură mare ocazie de a marca. S-a întâmplat în minutul 68, când șutul său a fost deviat în corner. În ciuda prestației sale sub așteptări, Ianis a influențat faza la finalul căreia Rangers a înscris.

Românul a lăsat să treacă mingea pe lângă el, ajungând în cele din urmă la Morelos. Acesta i-a pasat apoi lui Kent, care a marcat primul gol al lui Rangers din noua stagiune.

"Românul inteligent putea să intre în posesia mingii, însă micul său 'artificiu' i-a permis lui Morelos să ajungă la balon și să îi trimită o pasă simplă lui Kent, scăpat singur cu portarul.", au notat jurnaliștii de la The Scottish Sun.

Ianis Hagi a transmis un mesaj pe contul de Twitter, la finalul meciului cu Aberdeen: "Ne-am întors la treabă, cu o victorie complicată în deplasare. Continuăm tot așa! Urmează serile de Europa League."

Pentru Rangers urmează returul din optimile Europa League, împotriva lui Bayer Leverkusen (joi, ora 19:55). Scoțienii au nevoie de o victorie miraculoasă pentru a se califica mai departe, ținând cont că Leverkusen s-a impus în turul de pe Ibrox cu 3-1.

Champions League

Barcelona va plăti 5 milioane către Liverpool dacă Phillipe Coutinho va câștiga UCL cu Bayern

ACUM 4 ORE
Premier League

Jurgen Klopp a fost desemnat managerul anului în Premier League

ACUM 5 ORE
Subiecte asemănătoare
Fotbal
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol