Ianis Hagi a fost titular la formația pregătită de Steven Gerrard, însă prestația sa nu a fost cea mai strălucită. Prin urmare, jucătorul român a primit din partea jurnaliștilor scoțieni cea mai mică notă dintre titularii lui Rangers: 6, la fel ca McGregor și Morelos.
Singurul jucător care a primit o notă mai mică decât Hagi Jr. a fost Arfield (4), introdus în ultimul sfert de oră chiar în locul internaționalului nostru.
Notele primite de jucătorii lui Rangers, la meciul cu Aberdeen:
UEFA Europa Conference League
CFR Cluj, ce victorie la Praga! Scuffet și Rangelo Janga aduc toate punctele în Gruia
ACUM 6 MINUTE
  • McGregor (6), Tavernier (7), Goldson (7), Balogun (8), Barisic (7), Kamara (7), Jack (7), Aribo (8), Kent (7), Hagi (6), Morelos (6), Arfield (4)

Aberdeen - Rangers 0-1 | Ianis Hagi a influențat faza golului

Ianis Hagi a evoluat pe postul de extremă dreapta în meciul de astăzi și a avut o singură mare ocazie de a marca. S-a întâmplat în minutul 68, când șutul său a fost deviat în corner. În ciuda prestației sale sub așteptări, Ianis a influențat faza la finalul căreia Rangers a înscris.
Românul a lăsat să treacă mingea pe lângă el, ajungând în cele din urmă la Morelos. Acesta i-a pasat apoi lui Kent, care a marcat primul gol al lui Rangers din noua stagiune.
"Românul inteligent putea să intre în posesia mingii, însă micul său 'artificiu' i-a permis lui Morelos să ajungă la balon și să îi trimită o pasă simplă lui Kent, scăpat singur cu portarul.", au notat jurnaliștii de la The Scottish Sun.
Ianis Hagi a transmis un mesaj pe contul de Twitter, la finalul meciului cu Aberdeen: "Ne-am întors la treabă, cu o victorie complicată în deplasare. Continuăm tot așa! Urmează serile de Europa League."
Pentru Rangers urmează returul din optimile Europa League, împotriva lui Bayer Leverkusen (joi, ora 19:55). Scoțienii au nevoie de o victorie miraculoasă pentru a se califica mai departe, ținând cont că Leverkusen s-a impus în turul de pe Ibrox cu 3-1.
UEFA Europa Conference League
Declarație stranie a unui jucător de la FCSB, după 0-5 cu Silkeborg: "Am pregătit bine meciul"
ACUM 22 MINUTE
UEFA Europa Conference League
Târnovanu nu a apărat niciun șut contra lui Silkeborg! Reacția portarului de la FCSB după meci
ACUM O ORĂ