Sancho a revenit într-o formă de zile mari pentru Borussia Dortmund, formație care încearcă cu disperare să prindă un loc de Champions League în ultimele etape din Bundesliga.
Sâmbătă englezul a reușit o dublă, inclusiv golul decisiv în partida câștigată de Borussia în fața celor de la RB Leipzig cu 3-2, astfel menținându-și în viață șansele la ocuparea unui loc în Top 4.

Jadon Sancho, răspuns ezitant privind viitorul său

Premier League
Liverpool și Brighton s-au plâns de condițiile oferite de Chelsea! Ce nemulțumiri au avut cele două
ACUM 10 MINUTE
Oferind declarații după fluierul final, Sancho a ezitat să ofere un răspuns concret când a fost întrebat despre o posibilă revenire în Anglia, însă a precizat că este fericit cu situația sa actuală.
”Dacă voi pleca de la club? Nu știu care va fi viitorul meu.
Deocamdată sunt fericit acum la Dortmund. Iubesc acest club, fanii, echipa. Ei mi-au oferit debutul meu profesionist”, a declarat Sancho.
Dortmund ar putea să-l vândă pe Sancho din cauza impactului financiar al pandemiei, iar Manchester United s-ar putea interesa din nou de englez după ce nu a reuşit să-l transfere anul trecut.
Directorul executiv al lui Dortmund, Hans-Joachim Watzke a precizat faptul că germanii îl vor vinde pe Sancho în cazul unei oferte excepţionale în această vară. Impactul financiar al pandemiei de coronavirus a lovit-o puternic pe Dortmund, iar Watzke nu a exclus posibilitatea vânzării lui Sancho, care este evaluat la 110 milioane de lire sterline.
Fotbal
Boloni, despre negocierile eșuate cu FRF pentru a deveni selecționer: "Probleme ilogice"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Barcelona, aproape de a transfera gratis o piesă importantă la centrul terenului de la AC Milan
ACUM 2 ORE