John Barnes este de părere că lui Brendan Rodgers, actualul antrenor al lui Leicester, i s-a făcut un deserviciu pe vremea când antrena Liverpool și ar fi obținut probabil același succes ca al lui Jurgen Klopp dacă i s-ar fi acordat mai mult timp. Cormoranii au fost foarte aproape de titlu în 2014, însă a fost demis în 2015, înainte de a merge la Celtic, iar apoi la Leicester.
Sub conducerea lui Klopp, Cormoranii au cucerit anul trecut Champions League, iar în prezent au un avans de opt puncte în Premier League. Liverpool nu a mai cucerit titlul în Anglia de 30 de ani. Fostul mijlocaș al lui Liverpool, John Barnes, crede că Rodgers va avea parte de un tratament "special" pe Anfield, ca urmare a pierderii încrederii suporterilor.

John Barnes, despre mandatul lui Rodgers pe Anfield

Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
24/09/2021 LA 13:42
"Recordul lui Jurgen nu a fost mai bun decât primele două sezoane ale lui Brendan pe Anfield, dar pentru că avem încredere în el, îi dăm posibilitatea să conducă. I-am dat voie să renunțe la Sturridge și Sakho. Brendan ar fi vrut să facă același lucru, însă nu a putut pentru că fanii nu au crezut în el. Vedem acum cât de bun antrenor este Brendan, privim spre Celtic, spre Leicester. I-am făcut un deserviciu. Sunt fericit că Jurgen e aici, dar dacă l-am fi susținut mai mult pe Brendan, sunt sigur că ar fi reușit același lucru", a spus Barnes pentru The Offside Rule Exclusives.
Brendan Rodgers a antrenat-o pe Liverpool între 2012 şi 2015, iar în sezonul 2013-2014 a fost la un pas de un titlu istoric în Premier League. Liverpool a avut cinci puncte avans cu trei etape înainte de final, însă în cele din urmă Manchester City a cucerit titlul.Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
24/09/2021 LA 10:22
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45