De vreme ce Aberdeen și-a închis bazele de antrenament, jucătorii au primit un program de pregătire pentru a-l face la distanță. Mijlocașul Funso Ojo a postat o fotografie pe Instagram luni cu incidentul. Clubul a informat că jucătorii s-au antrenat într-adevăr împreună, însă a precizat că era vorba de un spațiu deschis și nu de o sesiune de antrenamente organizată de club.
Aberdeen a adăugat că jucătorii au respectat recomandările privind distanțarea socială și că poliția le-a cerut să mențină o distanță mai mare, împrăștiindu-se prin parc.
Aberdeen este un club de tradiție din Scoția, care nu a retrogradat niciodată din primul eșalon și este de patru ori câștigătoare a campionatului. Trei dintre aceste succese au venit cu legendarul Sir Alex Ferguson pe bancă, în 1980, 1984 și 1985.
Cupa Mondială FIFA
Thibaut Courtois, extrem de nervos după înfrângerea cu Maroc. A lovit cu pumnul într-un geam
ACUM 21 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Cu un eșec cu Japonia, Spania ar ieși mult mai bine! Anunțul lui Carvajal, după speculațiile apărute
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Sergio Aguero sare în apărarea lui Messi după amenințarea pugilistului Canelo Alvarez
ACUM O ORĂ