Loris Karius este de părere că ar fi trebuit să reacționeze mai agresiv în public după criticile pe care le-a primit după finala UCL din 2018 cu Real Madrid, atunci când apăra în poarta lui Liverpool. După acel meci, Cormoranii l-au împrumutat pe portarul german la Beșiktaș. În finala din 2018, Karius a făcut două greșeli uriașe, iar Liverpool a pierdut cu 1-3 în fața galacticilor de la Real Madrid în Kiev.
Real Madrid deschisese scorul prin Karim Benzema în minutul 51, însă Sadio Mane a egalat imediat, în minutul 55. Au urmat erorile lui Karius, ambele în fața unui Gareth Bale extrem de inspirat. După acea finală, Karius a primit o mulțime de amenințări cu moartea, însă el afirmă că a fost victima unei lovituri dure primite din partea lui Sergio Ramos, lovitură care i-a afectat jocul.

Adevăratul motiv pentru care Loris Karius a "îngropat" finala cu Real

Premier League
Curățenie la Liverpool! După Shaqiri, Klopp renunță la alți 4 jucători
23/08/2021 LA 08:44
Germanul nu a mai jucat de atunci pentru Liverpool și a petrecut ultimii ani în Turcia, la Beșiktaș, însă spune că a învățat lecții valoroase din acel meci.
Credeți-mă, am învățat mult din acea finală. În retrospectivă, ar fi trebuit să răspund mai agresiv criticilor în public. Am avut o comoție după un contact cu Sergio Ramos, care mi-a afectat simțurile vizuale. Acest lucru a fost confirmat mai apoi într-un studio detaliat realizat de unul dintre cei mai importanți specialiști în neurochirurgie din lume. La început am fost bucuros să știu ce s-a întâmplat cu adevărat.
Nu am vrut să spun asta public. Când a venit rezultatul s-a lăsat cu multă răutate și insulte, multe dintre ele m-au afectat mult. Nu am folosit niciodată asta drept scuză. Dar atunci când oamenii lovesc în cineva care a fost rănit… nu mai pot avea înțelegere pentru nimeni. Toate eforturile mele și performanțele bune de dinainte, brusc nu mai erau relevante. Reacțiile au fost multe și lipsite de respect.
Noi, jucătorii, suntem trataţi extrem de ostil pe internet. Dacă aş citi fiecare mesaj, nu aş putea dormi două zile. Este de necrezut ce fac oamenii sub protecţia anonimatului. Îi insultă pe ceilalţi, discriminează şi sunt rasişti. Un profesionist trebuie să îndure asta, dar limita este depăşită când sunt insulte personale sau ameninţări cu moartea.
Karius a fost împrumutat la Beşiktaş după ce, în finala UCL din 2018, a gafat în faţa celor de la Real Madrid. Portarul a fost afectat după ce a primit o lovitură puternică la cap din partea lui Sergio Ramos.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid - Liverpool, în Champions League. Cum s-au schimbat de la finala Ligii, din 2018
05/04/2021 LA 11:15
Premier League
The Athletic: Klopp renunță în vară la 4 jucători. Cine va fi transferat de la Liverpool
28/02/2021 LA 15:24