Jurgen Klopp și Diego Simeone sunt doi dintre cei mai mari antrenori din lume, dar nu se simpatizează în mod deosebit. Înainte de meci, tehnicianul lui Liverpool a vorbit despre fotbalul meschin prestat de Atletico, pentru ca după partidă să spună că "eu nu aș putea niciodată să joc așa".
CITEȘTE ȘI:
CUM A EXPLICAT KYLIAN MBAPPE MOMENTUL CARE A FĂCUT ÎNCONJURUL PLANETEI LA PARTIDA PSG – RB LEIPZIG
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
ACUM 11 ORE

Klopp, supărat pe un jurnalist, după Ateltico - Liverpool 2-3

La finalul confruntării de pe Wanda Metropolitano, Klopp a mers să își felicite rivalul, dar acesta l-a lăsat cu mâna întinsă, explicându-și ulterior gestul. La unul dintre flash-interviurile de după partidă, un jurnalist spaniol a încercat să obțină declarații contondente de la antrenorul "cormoranilor", inoculându-i ideea că a fost foarte nervos de atitudinea lui "Cholor". Klopp nu a căzut în capcană și l-a pus la punct pe ziarist, plecând apoi din interviu, destul de furios.
"Nu am fost nervos. Haide, serios, nu sunt un idiot ca să intru în jocul ăsta. Nu am fost nervos deloc. Uită-te pe imagini. Dacă vrei să faci o poveste din asta, înțeleg, dar adevărul e unul singur: eu am vrut să îi strâng mâna, el nu a dorit, a mers direct pe culoar. Pot să înțeleg: el e emoțional, eu sunt la fel, iar tu nu ești deloc o persoană drăguță pentru că vrei să faci un subiect din asta. Ți-am zis că nu am fost nervos și insiști. Acum sunt nervos din cauza întrebărilor tale", a spus Klopp, înainte de a pleca supărat de la flash-interviu.
Cu 3 victorii din 3 partide și un golaveraj de 11-5, Liverpool e lider confortabil în grupa B. Atletico Madrid este pe 2, cu 4 puncte și e mare favorită să termine pe această poziție și să meargă la rândul ei în optimile Ligii Campionilor.
Pentru "cormorani" urmează derbyul Angliei, contra marii rivale, Manchester United. Disputa va fi duminică, de la 18:30, în direct pe Eurosport 1.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Scaloni, ca și demis dacă Argentina eșuează în Qatar! Două nume uriașe pe lista Federației
24/11/2022 LA 11:00
Premier League
Manchester United primește o nouă lovitură după interviul incendiar al lui Cristiano Ronaldo
14/11/2022 LA 07:50