Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simeone a explicat de ce l-a lăsat cu mâna întinsă pe Klopp, la finalul partidei Atletico - Liverpool 2-3

Cristian Mihală

Publicat 20/10/2021 la 07:48 GMT+3

Diego Simeone a explicat că nu a vrut să fie nepoliticos când a refuzat să dea mâna cu Jurgen Klopp, la finalul partidei Atletico Madrid - Liverpool 2-3. Tehnicianul argentinian a analizat partida de pe Wanda Metropolitano și e extrem de mulțumit de replica jucătorilor săi.

Diego Simeone, Jurgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

A fost tensiune mare înainte de Atletico - Liverpool, adevărata finală a grupei B. Încă de la conferințele de presă spiritele s-au încins, Klopp explicând că o apreciază pe formația lui Simeone, dar că nu poate să îi placă stilul foarte ermetic de fotbal practicat.
Partida din capitala Spaniei a fost o încântare, în cele din urmă, cu 5 goluri, răsturnări de situație, penalty și eliminare, astfel că Simeone a fost extrem de încordat pe final, când, în 10 oameni, "los colchoneros" au alergat după egalare. S-a terminat 3-2 pentru "cormorani", iar la final tehnicianul gazdelor l-a lăsat cu mâna întinsă pe omolog, fugind la vestiare. Klopp i-a servit o adevărată lecție după meci lui Simeone, care s-a scuzat pentru momentul lipsit de fair-play, încercând să îl și explice.
"De multe ori nu salut după meci, pentru că nu-mi place. Nu este sănătos nici pentru câștigător, nici pentru învins. Așa văd eu lucrurile. Dar data viitoare când îl văd pe Klopp o să îl salut fără probleme", a spus Simeone, citat de Marca.
CITEȘTE ȘI:

Simeone a analizat partida Atletico - Liverpool 2-3

În privința meciului, Simeone a fost extrem de mulțumit de modul în care echipa sa a revenit de la 0-2.
"Un meci dur, un adversar care are un joc grozav, care câștigă de obicei meciurile marcând multe goluri. Nu am început meciul așa cum am vrut și abia după ce am primit al doilea gol am început să contăm. Am avut șanse să câștigăm chiar, dar Alisson a fost într-o zi mare. Echipa a răspuns bine, după 0-2, dar și după ce am rămas cu un om mai puțin", a mai spus Simeone, pentru ca apoi să vorbească despre arbitraj. Deși au fost cel puțin două faze în care VAR-ul a fost de partea lui Liverpool, antrenorul campioanei Spaniei a recunoscut că deciziile au fost, în mare, cele corecte.
"A fost penalty pentru Liverpool, iar la faza eliminării lui Griezmann, arbitrul poate interpreta așa cum a făcut-o, deși noi susținem că nu a fost intenție. Dar important este ceea ce a văzut arbitrul. Gimenez a fost atins ușor, poate că meritam și noi penalty. Arbitrii se pot înșela, ca și noi, dar s-a decis din camera VAR că nu e "11" metri. Dar am făcut un joc grozav. Plecând practic de la 0-2 a fost greu, cu siguranță că jucătorii lui Liverpool au crezut în acel moment că ne-ar putea da cinci sau șase goluri. Și am fi putut face 3-2, am avut faze clare. Am continuat să ne îmbunătățim după un start ratat de meci, cu asta rămân din această dispută", a concluzionat tehnicianul argentinian.
Cu 3 victorii din 3 partide și un golaveraj de 11-5, Liverpool e lider confortabil în grupa B. Atletico Madrid este pe 2, cu 4 puncte și e mare favorită să termine pe această poziție și să meargă la rândul ei în optimile Ligii Campionilor.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo