Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid s-a apropiat și mai mult de titlu, după un succes cu Getafe, cu scorul de 2-0

Andrei Nicolae

Publicat 10/04/2022 la 00:35 GMT+3

Real Madrid a obținut o victorie fără probleme în etapa a 31-a în La Liga și mai are nevoie de 13 puncte din 21 posibile pentru a redeveni campioană în Spania.

Gareth Bale l-a înlocuit pe Karim Benzema în timpul partidei dintre Real Madrid și Getafe

Credit imagine: Getty Images

Între două jocuri cu Chelsea în Liga Campionilor, Real Madrid și-a menținut tonusul pe plan intern, într-o dispută pe teren propriu cu Getafe. Pentru că problema titlului nu a fost încă rezolvată, Carlo Ancelotti a mizat pe cei mai mulți dintre jucătorii care au evoluat și la mijlocul săptămânii pe Stamford Bridge, acolo unde echipa s-a impus cu 3-1, în manșa tur din sferturile de finală.
Astfel, l-a avut pe Courtois în poartă, pe Alaba și Militao în apărare, pe Casemiro la mijloc, pe Benzema și Vinicius Jr. în atac. A mizat și pe jucători care ar intra într-un plan B, pe Rodrygo, Camavinga, Lucas Vasquez, Marcelo.

Real Madrid mai are nevoie de 13 puncte până la final pentru a fi campioană

După un hattrick contra lui Chelsea, Benzema a avut o seară mai liniștită pe Bernabeu. Nici nu a fost nevoie ca atacantul francez să-și încordeze mușchii, pentru că Los Blancos și-au făcut meciul mai lejer din prima repriză, după golul lui Casemiro. Brazilianul a marcat primul gol al sezonului pentru Real în La Liga. A fost însă doar o seară pe jumătate împlinită pentru mijlocaș. Casemiro a protestat pe finalul primei reprize la o decizie a arbitrului, a fost avertizat cu cartonaș galben, astfel că va fi suspendat în etapa viitoare la Sevilla.
Lucas Vasquez a majorat avantajul în repriza secundă. Rezultat pe care Ancelotti l-a considerat liniștitor, motiv pentru care l-a retras pe bancă pe Benzema. În locul lui a fost trimis în teren Bale. Până la finalul jocului nu s-a mai întâmplat nimic. Real Madrid a învins Getafe cu 2-0 și a mai făcut un pas spre titlu.
Los Blancos mai au nevoie de 4 victorii și un egal în ultimele 7 etape, pentru a câștiga titlul în La Liga, în eventualitatea că Barca va câștiga toate cele 9 meciuri pe care le mai are la dispoziție.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo