Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriză imensă pe Bernabeu: Real Madrid a avut 36 de ocazii cu Cadiz, dar nu a reușit să înscrie!

Andrei Nicolae

Actualizat 20/12/2021 la 00:13 GMT+2

Real Madrid și Cadiz au terminat la egalitate, 0-0, într-un meci din etapa a 18-a în La Liga. Los Blancos au avut o posesie de 82%.

Karim Benzema, «Real» Madrid

Credit imagine: Getty Images

Fanii Realului și-au pus problema doar problema diferenței de scor în partida cu Cadiz, mai ales căadversarul era și pe loc retrogradabil în La Liga. Doar că Los Blancos nu au reușit să introducă mingea în poartă, într-un meci pe care l-a dominat categoric.
Formația lui Carlo Ancelotti și-a creat nu mai puțin de 36 de ocazii de gol, iar raportul șuturilor pe spațiul porții a fost 9-0. Cifrele au fost zdrobitoare și din punct de vedere al posesie, 82-18%. Doar oaspeții au fost ocrotiți de șansă, iar la final au plecat cu un punct nesperat de pe Bernabeu.

Real Madrid a mizat din primul minut pe Eden Hazard

Real Madrid nu a putut conta pe mai mulți jucători care s-au infectat cu covid, în frunte cu Modric și Asensio, dar a fost în măsură să trimită în teren o echipă foarte puternică. În atac, Ancelotti a mizat pe Vinicius, Benzema și Hazard.
Premier League Today
Căpitanul naţionalei Belgiei a fost titular pentru prima dată la Real, după o pauză de 3 luni. El nu a mai făcut parte din primul 11 de la partida cu Sheriff Tiraspol, disputată pe 28 septembrie, în grupele Ligii Campionilor.
Ancelotti a subliniat că titularizarea lui Hazard nu are nicio legătură cu faptul că Real Madrid nu poate conta pe şase jucători din cauza focarului de Covid-19 apărut în cadrul clubului.
"Hazard nu va fi titular pentru că ceilalţi jucători nu sunt disponibili. El a lucrat bine şi nu şi-a schimbat mentalitatea. A rămas motivat, s-a antrenat cum trebuie şi merită să joace", și-a motivat Ancelotti decizia de a-l trimite în teren din minutul 1. Eden Hazard a jucat toate cele 90 de minute, dar nici el nu a reușit să spargăghinioanele din acest meci al Realului.
După Real Madrid – Cadiz 0-0 și Sevilla – Atletico 2-1, diferența la vârf s-a redus la 6 puncte. Andaluzii au și un meci mai puțin disputat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo