Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xavi câștigă cu Barcelona și primul meci în deplasare! Catalanii, victorie importantă cu Villarreal

Irina Aldea

Publicat 28/11/2021 la 00:00 GMT+2

Barcelona obține a doua victorie consecutivă în La Liga cu Xavi pe bancă și rămâne pe locul 7 în clasament, după succesul cu Villarreal din etapa cu numărul 15.

Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a obținut în această seară o victorie foarte importantă pe terenul celor de la Villarreal, în etapa cu numărul 15. De Jong a deschis scorul pe Estadio de la Ceramica în minutul 48. Gazdele au egalat apoi prin Chukwueze în minutul 76, dintr-o pasă a lui Danjuma. Catalanii au mai marcat o dată prin Depay în minutul 88, iar apoi prin Coutinho din penalty, în minutul 90+4, brazilianul stabilind scorul final. Până acum, Xavi a bifat la Barcelona două victorii, cu Espanyol chiar la debut și în această seară cu Villarreal și o remiză, cu Benfica în Champions League.
În urma acestui rezultat, Barcelona rămâne pe locul 7 în clasamentul din La Liga, cu 23 de puncte după 14 etape. De partea cealaltă, Villarreal rămâne pe locul 11, cu 16 puncte după 14 meciuri disputate în acest sezon. Pentru Barcelona urmează meciul de pe teren propriu cu Betis, iar mai apoi meciul din UEFA Champions League cu Bayern Munchen. De partea cealaltă, Villarreal va întâlni Victoria CF în Copa del Rey, iar mai apoi va da piept cu Sevilla în La Liga.

Villarreal – Barcelona 1-3 | Echipele de start

  • Villarreal: Rulli - Foyth, Albiol, Torres, Pedraza - Pino, Capoue, Parejo, Gomez - Trigueros, Danjuma. Rezerve: Alcacer, Asenjo, Chukwueze, Dia, Estupian, Iborra, Jorgensen, Mandi, Mario Gaspar, Moreno, Pena, Raba. Antrenor: Unai Emery
  • Barcelona: Ter Stegen - Araujo, Pique, Garcia - Nico, Busquets, F. De Jong, Alba - Ez Abde, Memphis, Gavi. Rezerve: Akhomach, Coutinho, de Jong, Dembele, Demir, Dest, Lenglet, Mingueza, Neto, Puig, Tenas, Umtiti. Antrenor: Xavi
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo