Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti a prefațat derby-ul Atletico - Real Madrid! Ce apreciază italianul cel mai mult la Simeone

Nicu Savin

Publicat 17/09/2022 la 14:52 GMT+3

Carlo Ancelotti a susținut azi conferința de presă premergătoare derby-ului Madridului dintre Atletico și Real, care va avea loc mâine seară pe Wanda Metropolitano. Rugat să numească un lucru pe care îl apreciază la omologul său, Diego Simeone, antrenorul campiaonei Spaniei a spus că legătura strânsă între argentinian și jucătorii săi iese în evidență.

Diego Simeone și Carlo Ancelotti

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid are un debut perfect de sezon, cu 8 meciuri câștigate din tot atâtea partide disputate, ceea ce reprezintă cel mai bun start din istoria modernă a clubului. Echipa lui Ancelotti a avut și o oarecare șansă în a realiza acest parcurs, deoarece nu a întâlnit adversari de mare calibru până acum, nici în campionat, dar nici în Supercupa Europei sau Champions League.
Primul test serios al stagiunii va fi duminică seara, când Realul va juca derby-ul cu Atletico, pe Wanda Metropolitano. Fără Benzema, campioana Spaniei și a Europei va încerca să ducă mai departe seria victoriilor, dar misiunea nu va fi deloc ușoară.
Atletico are nevoie ca de aer de un rezultat bun pentru a nu pierde contactul cu Real și Barcelona, dar și pentru a-și reveni din punct de vedere moral după înfrângerea neașteptată de pe terenul lui Bayer Leverkusen, în Champions League.
Citește și:

Ancelotti, impresionat de legătura dintre Simeone și jucătorii săi

Cei doi antrenori au susținut azi conferința de presă premergătoare partidei și ambii au vorbit la superlativ despre adversari. Ancelotti a fost rugat de jurnaliști să numească un punct forte al lui Simeone, iar italianul nu a stat pe gânduri, lăudându-și omologul pentru legătura strânsă pe care reușește să o creeze cu jucătorii săi.
"Legătura dintre el și jucătorii săi este foarte strânsă și asta contribuie la succes. El este capabil să construiască o relație foarte puternică cu fotbaliștii. Este o parte foarte importantă, chiar dacă unii sunt de părere că acest lucru nu contează neapărat", a spus Ancelotti, citat de As.com.
Real Madrid și Atletico și-au împărțit victoriile în sezonul trecut, dar la meciul retur din finalul stagiunii echipa lui Ancelotti era deja campioană, astfel că victoria formației lui Simeone nu a avut un impact major. Ultima victorie importantă a lui Atletico într-un derby al Madridului datează din 2018, când s-a impus în Supercupa Spaniei, 4-2 după prelungiri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo