Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bellingham, cuvinte uriașe după victoria din El Clasico! "Încă o victorie strălucitoare! Am fost fantastici"

Bianca Dumitru

Publicat 22/04/2024 la 15:31 GMT+3

Real Madrid a câștigat aseară, pe teren propriu, derby-ul cu marea rivală Barcelona, scor 3-2, meci contând pentru a 32-a etapă din La Liga. La finalul partidei, Jude Bellingham s-a arătat încântat de rezultatele obținute de echipa sa în ultima săptămână, la adresa căreia a folosit cuvinte uriașe.

Bellingham esulta per il gol in Real Madrid-Barcellona - Liga 2023/2024

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid s-a impus aseară, pe teren propriu, în ultimul El Clasico din acest sezon. "Galacticii" au câștigat cu scorul de 3-2 derby-ul cu Barcelona, meci contând pentru a 32-a etapă din La Liga.
Golul victoriei a fost marcat în prelungiri de Jude Bellingham, care nu mai înscrisese de la jumătatea lunii februarie în tricoul blanco.
După meci, englezul de 20 de ani a vorbit despre rezultatele obținute de echipa sa în ultima săptămână, evidențiind prestațiile pe care "galacticii" le-au avut atât în duelul cu Manchester City, cât și în El Clasico.
Bellingham a folosit cuvinte uriașe la adresa echipei sale, lăudând mentalitatea și unitatea grupului, și a ținut să le mulțumească și fanilor pentru atmosfera creată.
Citește și:

Bellingham, extrem de încântat după victoria din El Clasico

"A fost o victorie strălucitoare încă o dată. A fost mai târziu decât ne așteptam, dar a fost un joc grozav. Barcelona a jucat foarte bine, noi la fel. Tot ce a lipsit a fost atingerea finală când am atacat și până la urmă am reușit.
Am fost cu toții excelenți și am făcut o treabă grozavă. Nu este ușor să joci 120 de minute în timpul săptămânii și astăzi (n.r. duminică) încă 90. Coechipierii mei, au fost fantastici și tot meritul le revine.
Când ești capabil să joci cu această mentalitate împotriva a două echipe de top și să le învingi pe amândouă (n.r. Manchester City și Barcelona) într-un mod exigent, poți vedea unitatea și mentalitatea acestui grup. Trebuie să-l menținem până la sfârșitul sezonului.
Golul a fost construit foarte bine pe aripa dreaptă, Lucas a făcut azi un joc incredibil și centrarea a fost genială. Nu am fost atât de norocos în ultimele jocuri în careu, dar astăzi mingea a venit la mine și a trebuit doar să o lovesc. A fost o treabă grozavă din partea colegilor mei.
Acesta a fost încă un pas către obiectivul nostru, încă nu am câștigat și mai avem șase meciuri pentru a continua să luptăm și să adunăm puncte care ne apropie de obiectiv. El Clasico este cel mai important meci din fotbalul mondial. Toți cei care îl urmăresc se așteaptă la un meci de maximă calitate și intensitate. Și asta am avut astăzi.
Fanii au fost incredibili, ducând jocul la un alt nivel, și cu acoperișul închis am avut o experiență spectaculoasă. Este întotdeauna grozav să joci într-un Clasico și chiar mai bine să-l câștigi.
Fanii noștri au fost incredibili, mai tare decât cei de la Barcelona, și au făcut jocul mai interesant. A fost o zi fericită pentru toată lumea", a declarat Jude Bellingham, potrivit Mundo Deportivo.
După victoria cu Barcelona, pentru Real Madrid urmează vineri seară, de la ora 22:00, deplasarea pe terenul celor de la Real Sociedad.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo