Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Diego Simeone, încântat de ultimul transfer al lui Atletico: "Are un viitor strălucit"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 27/01/2024 la 16:19 GMT+2

Diego "Cholo" Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid, a vorbit despre cel mai recent transfer al echipei madrilene în cadrul ultimei conferințe de presă. Tehnicianul argentinian este sigur că Arthur Vermeeren va deveni un fotbalist important pentru "Los Colchoneros".

Diego Pablo Simeone, en rueda de prensa

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Daniel Kerekes
Atletico Madrid a oficializat unul dintre cele mai neașteptate transferuri ale perioadei de mercato. Trupa antrenată de Diego Simeone l-a achiziționat pe Arthur Vermeeren de la Antwerp, pentru suma de 18 milioane de euro, la doar câteva zile de la prezentarea lui Horațiu Moldovan.
Antrenorul madrilenilor are încredere în calitățile fotbalistului de doar 18 ani: "Este un băiat cu un prezent bun, dar va avea un viitor strălucit. Va trebui să lucrăm cu el, să-l ajutăm să crească frumos alături de noi. E foarte tânăr, dar i-am spus deja că fotbalul nu are vârstă. Axel Witsel are 35 de ani și joacă meci de meci.
Vârsta lui o va arăta prin ce face cu picioarele și cu mintea. Noi credem în calitățile lui și în fotbalistul care va deveni. Poate juca în orice sistem cu 3 sau 2 mijlocași. Tot ce am văzut la el a fost excelent", a declarat Simeone, citat de cotidianul AS.
Citește și:

Cine e Arthur Vermeeren, noul jucător al lui Atletico Madrid

Mijlocașul de 18 ani a intrat de mai multă vreme pe radarul echipelor de top ale Europei, dar prestațiile din actuala ediție a Ligii Campionilor l-au consacrat pe acesta, drept un adevărat "wonderkid", care are o marjă de creștere enormă.
Belgianul a devenit rapid o piesă de bază a fostei echipe antrenate de Ladislau Boloni, Royal Antwerp. Acesta a debutat în sezonul trecut, iar de atunci a disputat 66 de meciuri în tricoul actualei campioane a Belgiei, pentru care a marcat de 3 ori și a oferit 8 pase decisive.
Născut în 2005, Vermeeren a fost convocat în premieră la echipa națională a Belgiei în octombrie, iar acesta a debutat pentru selecționata "diavolilor" în meciul câștigat în fața Austriei, scor 3-2. Vermeeren a fost integralist în a doua sa prezență la națională, într-un amical cu Serbia.
Noul puști minune al celor de la Atletico Madrid ar putea să debuteze în La Liga chiar mâine, 28 ianuarie, când "Los Colchoneros" primesc vizita Valenciei. Atletico se află pe locul 4 în campionat, iar noua echipă a lui Horațiu Moldovan va încerca să pună presiune pe ocupanta locului 3, FC Barcelona.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo