Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mărturisirea surprinzătoare a unui fost jucător de la Barcelona: "Mi-ar fi plăcut să joc la Real Madrid"

Andrei Nicolae

Publicat 19/04/2024 la 10:32 GMT+3

Rivalitatea dintre Real Madrid și Barcelona este una dintre cele mai "aprinse" din întreaga istorie a fotbalului, însă acest aspect nu oprește toți fotbaliștii din a visa să evolueze pentru ambele cluburi. Recent, un fost jucător al trupei de pe Camp Nou a dezvăluit că și-ar fi plăcut să joace la marea rivală, unde a fost aproape să ajungă în urmă cu aproximativ un deceniu.

Lionel Messi of FC Barcelona celebrates with his teammates Arturo Vidal and Arthur Melo of FC Barcelona after scoring his team's second goal during the La Liga match between Real Betis Balompie and FC Barcelona at Estadio Benito Villamarin on March 17, 20

Credit imagine: Getty Images

Una dintre cele mai mari rivalități din fotbal este cu siguranță cea dintre Real Madrid și Barcelona, un nou episod din El Clasico urmând să aibă loc chiar în acest weekend, duminică. Înainte de marele meci, un fost jucător al formației blaugrana a dezvăluit că i-ar fi plăcut să joace pentru marea rivală.
Cei doi "poli" de putere din fotbalul spaniol au fost constant în tensiuni, iar acest lucru s-a resimțit deseori și în teren, derby-urile fiind "aprinse" mai mereu. Cu toate acestea, nu toți jucătorii care au evoluat pentru una dintre cele două mari rivale au dezvoltat o ură pentru celălalt club în cauză, iar un exemplu este Arturo Vidal.
Chilianul care a evoluat pentru Barcelona între 2018 și 2020 a răspuns recent la o întrebare a unei jurnaliste, care a avut curiozitatea să afle pentru ce club ar fi vrut să joace Vidal, dar nu a avut ocazia. Răspunsul sud-americanului a fost succint, alegând-o pe Real Madrid.
Citește și:

Vidal a fost aproape de Real Madrid în 2015

Sud-americanul nu a fost deloc departe să își îndeplinească această dorință, deoarece în 2015, după ce s-a despărțit de Juventus, a fost aproape să semneze cu Real. Nu a făcut-o însă și a ajuns la Bayern Munchen, după care a evoluat la marea rivală a grupării blanco, Barcelona.
În cadrul aceluiași interviu în care a răspuns la întrebarea privind echipa pentru care și-ar fi dorit să joace, Vidal a spus că Barcelona este cea mai bună echipă pe care a înfruntat-o, Messi este cel mai talentat jucător alături de care a jucat și Franck Ribery este cel mai amuzant fotbalist pe care l-a avut lângă el.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo