Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlo Ancelotti, distrus de plecarea unui jucător de la Real Madrid: "Am intrat la el în birou și plângea"

Nicu Savin

Publicat 19/04/2024 la 10:01 GMT+3

Carlo Ancelotti este un antrenor care de cele mai multe ori își maschează emoțiile, dar în spatele cortinei este un tip extrem de sensibil. Acest lucru reiese dintr-un interviu al lui Casemiro, care a dezvăluit că italianul a plâns ca un copil în momentul când mijlocașul a plecat de la Real Madrid, în vara lui 2022.

Will mit Real ins Finale: Carlo Ancelotti

Credit imagine: SID

Carlo Ancelotti este recunoscut pentru relațiile foarte apropiate pe care le are cu majoritatea jucătorilor pe care îi antrenează. Italianul reușește de cele mai multe ori să fie mai mult decât un manager și aproape toți jucătorii care "i-au trecut prin mână" elogiază calitatea sa umană, dincolo de cea profesională.
În 2022, Casemiro a decis să plece de la Real Madrid, după un sezon în care tocmai câștigase al 5-lea trofeu Champions League în tricoul blanco. Brazilianul a dezvăluit într-un interviu recent că s-a gândit mult înainte să accepte oferta celor de la Man United și că Ancelotti l-a implorat să nu părăsească clubul de pe Bernabeu. Casemiro a spus că tehnicianul italian a plâns în biroul său când acesta i-a spus că s-a hotărât să accepte o nouă provocare în carieră.
"Am decis să plec la puțin timp după ce am câștigat Liga Campionilor. Am crezut că timpul meu la Madrid s-a terminat, eram la o vârstă bună pentru a pleca, voiam să continui să cresc. Decizia nu a fost deloc ușoară, oamenii m-au iubit mult.M-am îndoit doar o dată dacă să plec sau nu de la Madrid la Manchester United. Era o vineri și totul era perfectat. Trebuia să mă antrenez și nu m-am antrenat, singurul lucru care lipsea era semnătura. Mi-am zis căo să vorbesc cu Ancelotti și el știa deja că plec. Am intrat în biroul lui, s-a întors către mine și plângea. Carlo mi-a spus că nu vrea să plec, că mă iubește mult... Nu aveam nicio îndoială că e așa, dar îmi dădusem deja cuvântul lui United și asta e mai important decât orice", a spus Casemiro într-un interviu acordat în emisiunea "El Chiringuito de Jugones", citat de Marca.

Casemiro a trăit cu sufletul la gură partida dintre Manchester City și Real Madrid, din sferturile Champions League

Chiar dacă a plecat de la cel mai galonat club din lume și acum evoluează la o echipă care se zbate de ani buni să revină în elită, Casemiro nu regretă pasul făcut. În calitate de jucător al lui Man United și fost jucător la Real Madrid, e limpede că brazilianul a ținut cu madrilenii în sfertul cu City din Champions League.
"ADN-ul lui Real Madrid este greu de explicat. Este o echipă care se transformă în Liga Campionilor. Echipa asta este ceva incredibil ]n Liga Campionilor. ADN-ul câștigă. Dacă câștigi doar La Liga, toți te întreabă de ce nu ai câștigat Liga Campionilor. Asta te epuizează, așa e să joci pentru Madrid, în fiecare zi.
Am suferit ca suporter al lui Real Madrid. Bineînțeles că s-au calificat, dar am suferit pentru ei. Știam deja, City are jucători foarte buni și un antrenor incredibil, care știe ce joacă. Realul s-a apărat, s-a apărat și s-a apărat. Sunt foarte fericit pentru foștii mei colegi", a conchis Casemiro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo