Frank Lampard nu a reușit ca antrenor la Chelsea. Legendarul jucător al "albaștrilor" a fost demis după 18 luni de mandat de pe banca echipei londoneze și urmează să fie înlocuit cel mai probabil de Thomas Tuchel. Rezultatele slabe din acest sezon au dus la acest deznodământ și se pare că acestea s-au datorat și faptului că relația lui Lampard cu cei mai importanți jucători a fost una tot mai rece, iar aceștia au ajuns să se plângă șefilor clubului despre acest lucru.
La aflarea veștii demiterii lui Lampard, majoritatea antrenorilor din Premier League au făcut scut în jurul acestuia considerând că merita să fie lăsat să își continue munca. Printre primii care a luat atitudine a fost și Pep Guardiola, care a fost foarte ferm în declarații, menționând că și-ar dori să se întâlnească cât mai curând cu Lampard pentru a sta de vorbă.
"Oamenii vorbesc despre proiecte și idei. Nu există. Trebuie să câștigi sau vei fi înlocuit. Respect decizia celor de la Chelsea, dar sper să-l văd în curând pe Frank și să ieșim la un restaurant când se va încheia cu lockdown-ul.", a spsu Guardiola, citat de Daily Sport.
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02
https://i.eurosport.com/2013/03/20/974139.jpg

Roy Hodgson: "Sunt foarte întristat, ar fi meritat un mandat mai lung"

Un alt manager care a susținut că Lampard a fost demis prea devreme a fost tehnicianul lui Crystal Palace, Roy Hodgson, cel care l-a antrenat pe Lampard la echipa națională a Angliei, în urmă cu aproape un deceniu.
"Voi vorbi cu el în următoarele zile. Nu-i voi da niciun sfat decât dacă îmi va cere. Sunt foarte întristat, ar fi meritat un mandat mai lung. Speram că idolul fanilor și legenda lui Chelsea va avea la dispoziție mai mult de 18 luni.", a menționat Hodgson
Un alt antrenor care a vorbit despre demiterea lui Lampard a fost Brendon Rodgers, antrenorul lui Leicester, echipă care a învins-o pe Chelsea săptămâna trecută, pecetluindu-i practic soarta tânărului antrenor.
"Îmi pare foarte rău pentru el și pentru personalul său. Știu cât de mult înseamnă Chelsea pentru el și cât de mult și-a dorit să reușească. A acceptat o slujbă pe care nu o putea refuza cu adevărat, chiar dacă nu avea prea multă experiență. A făcut o treabă foarte bună anul trecut. Ok, rezultatele nu au fost cele mai bune în acest sezon, dar nici el nu și-a dorit asta pentru că el însuși este un câștigător. Era un loc unde avea nevoie de timp și din păcate pentru el nu a avut parte de asta.", a spus Brendan rodgers.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/24/2978140.jpg
Premier League
OFICIAL | Pep Guardiola și-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025
23/11/2022 LA 11:34
Premier League
Pep Guardiola negociază prelungirea contractului cu Manchester City! Când expiră actuala înțelegere
22/11/2022 LA 09:33