Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pochettino, la pământ după eșecul din finala Cupei Ligii cu Liverpool! "E atât de dureros, sunt atât de dezamăgit"

Bianca Dumitru

Publicat 25/02/2024 la 21:43 GMT+2

Chelsea a fost învinsă în această după-amiază, în prelungiri, cu scorul de 0-1, de Liverpool, în finala Cupei Ligii Angliei. După meci, Mauricio Pochettino s-a declarat dezamăgit și a spus că fotbaliștii săi au nevoie să treacă prin aceste momente pentru a se îmbunătăți.

Mauricio Pochettino látni sem bírja

Credit imagine: AFP

Chelsea a ratat în această după-amiază primul trofeu al sezonului, fiind învinsă de Liverpool, în prelungiri, cu scorul de 0-1, în finala Cupei Ligii Angliei.
Ambele echipe au avut câte un gol anulat și până la urmă "cormoranii" au câștigat pentru a 10-a oară în istorie trofeul, grație unui gol marcat de Virgil van Dijk, în ciuda faptului că Jurgen Klopp a fost nevoit să folosească 5 juniori.
La finalul partidei de pe Wembley, Mauricio Pochettino s-a arătat extrem de dezamăgit de înfrângerea suferită, spunând că, din cauza rezultatului negativ, efortul depus în ultimele luni pare și mai mare.
În plus, antrenorul celor de la Chelsea a vorbit și despre jucătorii săi, dezvăluind cum simt ei eșecul în fața lui Liverpool, dar și de ce consideră că au nevoie să treacă prin aceste emoții pentru că ele îi vor întări.
Citește și:

Pochettino, dezamăgit după ce a pierdut finala Cupei Ligii Angliei

"Sunt profesioniști. Sunt foarte competitivi și acum trebuie să mergem înainte. Au nevoie să simtă durerea. Nimic din ce-mi poți spune nu mă poate face să mă simt mai bine. Nimic! Au nevoie să simtă durerea ca noi.
Trebuie să ne îmbunătățim și să concuram la acest nivel împotriva unei echipe care concurează pentru lucruri mari în ultimii opt ani. Emoțiile mele sunt la fel ca ale jucătorilor. Sunt atât de dezamăgit, este atât de dureros.
În fotbal este întotdeauna despre a avea ocazia. Când ajungi în finală, dar după când nu obții ceea ce îți dorești, tot efortul după șapte sau opt luni este atât de mare. Este dureros, dar suntem competitivi", a declarat Mauricio Pochettino.
Pentru Chelsea urmează, pe 28 februarie, de la ora 21:30, duelul de pe teren propriu cu Leeds, meci contând pentru optimile FA Cup.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo