Leonardo Bonucci a fost printre cei mai buni jucători ai Italiei la Campionatul European. Fundașul lui Juventus a marcat golul Squadrei Azzura din timpul regulamentar al finalei cu Anglia, iar apoi s-a numărat și printre jucătorii care au înscris la loviturile de departajare.
Imediat după fluierul final al meciului care i-a adus Italiei cel de-al 2-lea titlu european din istorie, Bonucci a fost auzit strigând "Mai aveți niște paste de mâncat, mâncați mai multe paste!", făcând referire la faptul că englezii mai au de așteptat până să pună mâna pe trofeul european.

Bonucci, ironie fină la adresa englezilor

Serie A
Allegri, discurs tranșant în privința banderolei de căpitan la Juventus! De ce Bonucci nu o va purta
27/07/2021 LA 20:45
Deși a trecut aproape o săptămână de la triumful istoric al Italiei de pe Wembley, Bonucci continuă ironiile la adresa foștilor adversari din finala EURO 2020 și în special a fanilor englezi. Aflat în vacanță alături de Giorgio Chiellini, prietenul și colegul său din centrul defensivei lui Juventus și a echipei naționale, Bonucci a postat un nou mesaj ironic la adresa englezilor.
"Noi continuăm să mâncăm paste, voi?", a scris Bonucci pe contul personal de Instagram, alături de o poză cu Chiellini.
Expresia "Mănâncă mai multe paste" este o expresie italiană, des folosită în sport, care sugerează că cineva mai are mult de muncit, de acumulat exeperiență, până să ajungă la un anumit nivel.
Campionatul European UEFA
"Un gigant a cucerit Europa!" Reacția presei internaționale după ce Italia a cucerit trofeul Euro
11/07/2021 LA 23:09
Campionatul European UEFA
Senzațional! Ce ritual au respectat italienii înainte de fiecare meci de la Euro 2020
10/07/2021 LA 15:04