Considerată una dintre favorite la câștigarea UEFA Champions League și în acest sezon, Barcelona vrea să rupă perioada de "secetă" în competiție după ce nu a mai ajuns în finală din 2015. Următoarea adversară din competiție este Napoli!
Barcelona nu are amintiri recente plăcute contra echipelor din Italia: în 4 din ultimele 7 dueluri în dublă manșă, Barcelona a fost eliminată! Inclusiv în ultimele 2 astfel de dueluir: de către Juventus în 2017 și de către AS Roma în 2018.
Barcelona a fost învinsă cu 3-0 în Italia de Juventus în aprilie 2017, iar în retur scorul a fost 0-0. Era următorul tur după cel în care Barcelona a reușit revenirea cu cei de la PSG. Anul următor, Barcelona a câștigat pe propriul teren cu AS Roma cu 4-1, însă la retur a pierdut categoric, 3-0, pe Olimpico.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti, întrebat despre meciul Bayern - Barcelona. Răspunsul dat de tehnicianul lui Real Madrid
ACUM 3 ORE
De partea cealaltă, Napoli a ajuns pentru prima dată din sezonul 2016/2017 în optimile UEFA Champions League. Atunci, Real Madrid a eliminat-o după o dublă victorie cu 3-1. Napoli nu a ajuns niciodată mai departe de această fază a competiției.
Partidele tur ale optimilor UCL vor avea loc pe 18, 19, 25 și 26 februarie, în timp ce partidele retur sunt programate pentru 10, 11, 17 și 18 martie. Datele exacte pentru Napoli - Barcelona și Barcelona - Napoli urmează să fie anunțate în cursul zilei de astăzi.
Liga Campionilor UEFA
Nagelsmann, avertisment pentru Barcelona! Ce le-a transmis antrenorul lui Bayern celor de la Benfica
ACUM 14 ORE
Liga Campionilor UEFA
Barcelona, șansă mare în meciul cu Bayern! Nagelsmann a anunțat absența a 5 jucători importanți
ACUM 17 ORE