După 3-0 pe Camp Nou, Barcelona se vedea deja în finala Champions League, unde ar fi plecat mare favorită, judecând că ar fi întâlnit învingătoarea din duelul Ajax - Spurs, două formaţii admirabile, dar care nu au experienţa şi probabil nici valoarea să gestioneze o finală de Ligă.
Doar că Liverpool a reuşit una dintre cele mai spectaculoase răsturnări din istoria fotbalului, impunându-se pe teren propriu cu 4-0, graţie dublelor lui Origi şi Wijnaldum.
La final, catalanii au fost dărămaţi, iar la finalul weekendului care tocmai a trecut pe twitter au apărut pentru prima oară imagini din vestiarul Barcelonei. Pique, Busquets şi compania au fost dărâmaţi, neînţelegând cum au putut să cedeze un avantaj de trei goluri.
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
ACUM 16 ORE

Barcelona vs Liverpool, duel pentru Balonul de Aur

La 7 luni distanţă de la dubla din semifinalele Champions League, Barcelona şi Liverpool se "întâlnesc" din nou la gala pentru Balonul de Aur 2019.
Lionel Messi şi Virgil Van Dijk sunt marii favoriţi ai galei care va putea fi urmărită de la 21:30 în format LIVE-TEXT pe eurosport.ro, dar de această dată toate indiciile ne arată o "victorie" a Barcelonei. Decarul catalanilor va câştiga, conform tuturor marilor ziare din Vest, al şaselea Balon de Aur al carierei.
The Emirates FA Cup
Jurgen Klopp, nemulțumit după finala FA Cup: "Nu o să înțeleg niciodată asta"
ACUM 17 ORE
Bundesliga
Bayern îl va ceda pe Lewandowski la Barcelona doar dacă va reuși să transfere un atacant de top
ACUM 18 ORE