După 3-0 pe Camp Nou, Barcelona se vedea deja în finala Champions League, unde ar fi plecat mare favorită, judecând că ar fi întâlnit învingătoarea din duelul Ajax - Spurs, două formaţii admirabile, dar care nu au experienţa şi probabil nici valoarea să gestioneze o finală de Ligă.
Doar că Liverpool a reuşit una dintre cele mai spectaculoase răsturnări din istoria fotbalului, impunându-se pe teren propriu cu 4-0, graţie dublelor lui Origi şi Wijnaldum.
La final, catalanii au fost dărămaţi, iar la finalul weekendului care tocmai a trecut pe twitter au apărut pentru prima oară imagini din vestiarul Barcelonei. Pique, Busquets şi compania au fost dărâmaţi, neînţelegând cum au putut să cedeze un avantaj de trei goluri.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
ACUM 6 ORE

Barcelona vs Liverpool, duel pentru Balonul de Aur

La 7 luni distanţă de la dubla din semifinalele Champions League, Barcelona şi Liverpool se "întâlnesc" din nou la gala pentru Balonul de Aur 2019.
Lionel Messi şi Virgil Van Dijk sunt marii favoriţi ai galei care va putea fi urmărită de la 21:30 în format LIVE-TEXT pe eurosport.ro, dar de această dată toate indiciile ne arată o "victorie" a Barcelonei. Decarul catalanilor va câştiga, conform tuturor marilor ziare din Vest, al şaselea Balon de Aur al carierei.
Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
ACUM 8 ORE
Liga
Minciuna care a ajuns la urechile lui Xavi. Ce crede că a i-a spus Guardiola lui Laporta despre el
ACUM 10 ORE