Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp a pierdut un titular, iar Liverpool tremură pentru calificarea în optimile Ligii

Ion Alexandru

Actualizat 28/11/2019 la 06:43 GMT+2

Unul din oamenii importanți ai lui Liverpool în acest sezon, Fabinho s-a accidentat în egalul cu Napoli. Klopp a fost foarte îngrijorat după meci, mai ales că urmează o perioadă foarte aglomerată cu 6 meciuri în următoarele 18 zile.

Jurgen Klopp (Liverpool)

Credit imagine: Getty Images

Fabinho a rezistat doar 20 de minute pe Anfield împotriva lui Napoli. Mijlocașul brazilian s-a accidentat la o fază în care s-a ciocnit cu mexicanul Lozano. Acesta fusese faultat de Lovren și din inerție s-a lovit de Fabinho. Problema este că brazilianul adus de la Monaco a suferit o accidentare la gleznă, unde a mai avut probleme.
Fabinho
Klopp a fost mai supărat de ieșirea din joc lui Fabinho decât de egalul, 1-1 cu Napoli.
Cel mai important lucru al serii este accidentarea lui Fabinho. Sperăm să nu fie ceva serios. Glezna este afectată și asta ar putea fi o problemă.

Liverpool se luptă pentru calificare în ultima etapă

Liverpool a fost condusă acasă cu 1-0 după golul belgianului Mertens. Lovren a egalat în repriza a doua, Deși este prima în grupă, campioana Europei va trebui să muncească pentru calificarea în primăvara Champions League. Liverpool are nevoie de un punct, în ultima etapă, la Salzburg pentru a merge mai departe.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo