Liverpool e în optimile Champions League după 5 etape, "cormoranii" asigurându-și, grație succesului contra campioanei Olandei, și primul loc în grupă.
Partida nu a fost deloc ușoară, trupa lui Ten Hag având mari ocazii de gol, deși și gazdele au ratat la rândul lor. Poate cel mai bun jucător al lui Klopp a fost tânărul portar Caoimhin Kelleher, care a scos două goluri ca și făcute. Alisson, titularul indiscutabil, s-a accidentat și va lipsi două săptămâni, iar managerul neamț a surprins: nu a apelat la Adrian, rezerva clasică, ci a mizat pe un tânăr.
Kelleher a impresionat, iar la final Klopp a mers direct spre el, după fluierul final, pentru a-l îmbrățisa și a-l felicita pentru evoluția impresionantă.
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
IERI LA 13:42
"Am muncit zi de zi la antrenamente cu un singur scop: când voi primi o șansă, să fiu pregătit. Din fericire, am reușit să am câteva intervenții foarte bune azi. Noi, cei tineri, de asta suntem la Liverpool. Nu suntem doar pentru a completa lotul, muncim zi de zi din greu și, atunci când primim șanse, încercăm să dăm totul. Tinerii au început să facă diferența în această echipă, iar acest lucru ne dă o forță deosebită, ca și formație", a explicat Kelleher la final.

Klopp, entuziasmat după Liverpool - Ajax 1-0

Dincolo de calificare, Jurgen Klopp a fost extrem de mulțumit de faptul că echipa sa arată că, oricât de multe absențe ar avea, poate să rămână la cel mai înalt nivel.
Fără Alisson, între buturi, fără Alexander-Arnold, Van Dijk și Joe Gomez în defensivă, "cormoranii" au rezistat în fața uneia dintre cele mai ofensive formații din Europa.
"A fost una dintre cele mai importante seri de Champions League, de când sunt aici. A fost unul dintre cele mai importante, cele mai grele și cele mai bune meciuri, având în vedere circumstanțele și toate accidentările.
A fost puțin un meci capcană, însă jucătorii au știut cum să trateze acest joc și au evoluat extraordinar. Sunt foarte mândru în această seară", a declarat Klopp la final.
Pentru campioana Angliei urmează o partidă grea, în Premier League. Duelul cu Wolves e duminică, de la 21:15, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
IERI LA 10:22
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
IERI LA 07:45