La finalul confruntării de pe Stamford Bridge, Frank Lampard, managerul londonezilor, a vorbit despre demiterea lui Carlo Ancelotti de pe banca lui Napoli. Antrenorul englez susține că italianul are potențialul să pregătească orice club de top din Europa:
"Am foarte mult respect pentru Ancelotti. Am auzit vestea demiterii sale și îmi pare foarte rău pentru el. Știu că a fost o perioadă dificilă pentru Carlo, iar când am auzit interviul său dinaintea meciului mi-am dat seama cât de gravă e situația. Sunt convins că va trece peste și va reveni la cel mai înalt nivel, la fel cum a făcut-o întotdeauna. Ancelotti poate să antreneze orice echipă de top din lume, sunt convins de asta.", a spus Frank Lampard după calificarea lui Chelsea în optimi.
https://i.eurosport.com/2019/12/11/2734189.jpg
Liga
Ancelotti a răbufnit după meciul Realului din Cupa Regelui: "Trebuie să se trezească! E o prostie"
ACUM 8 ORE

Gattuso, principalul favorit să-i ia locul lui Ancelotti

Napoli l-a dat afară pe Carlo Ancelotti, la doar câteva ore după ce a calificat echipa în optimile UEFA Champions League. La sfârșitul meciului de pe San Paolo, Ancelotti nu părea să știe că va urma un anunț oficial, el declarând: "Voi vorbi cu De Laurentiis mâine și vom lua cea mai bună decizie pentru Napoli".
Presa italiană scrie că favoritul pentru a-l înlocui pe Ancelotti la Napoli este Gennaro Gattuso, cel care a fost dat afară de Milan la sfârșitul sezonului trecut.
Carlo Ancelotti, care a câștigat Premier League și Cupa Angliei cu Chelsea, ar putea ajunge la Arsenal sau Everton, conform presei engleze. El este unul dintre cei trei antrenori care au reușit să câștige de trei ori Champions League/Cupa Campionilor, alături de legenda lui Liverpool, Bob Paisley și actualul antrenor de la Real Madrid, Zinedine Zidane.
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
17/01/2022 LA 14:11
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11