Problemele par că nu se mai termină pentru Liverpool, în zona centrală a defensivei. Van Dijk s-a accidentat cu Everton și va lipsi tot sezonul, iar după partida contra "caramelelor" și Joel Matip a acuzat probleme medicale. Apărătorul german nu va lipsi o perioadă îndelungată, dar în acest moment e și el accidentat și nu poate fi folosit de stafful tehnic.
În acest context, Klopp a optat în ultimele partide pentru o apărare improvizată, formată din Joe Gomez și Fabinho, însă brazilianul a suferit și el o accidentare, aseară, în Liga Campionilor, cu Midtjylland.

Klopp, pesimist că Fabinho va reveni repede pentru Liverpool

Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
ACUM O ZI
Primele semne nu sunt îmbucurătoare, iar tehnicianul german se teme că ar putea fi vorba de o ruptură musculară.
"Trebuie să așteptăm rezultatele RMN-ului pe care Fabinho îl va face miercuri. Când cineva are o astfel de accidentare, foarte rar se întâmplă ca doctorul să mă sune în dimineața următoare și să îmi spună "alarmă falsă, totul e bine". Era ultimul lucru de care avea nevoie. I-a spus doctorului că poate să joace, dar nu e capabil să sprinteze pentru că simte o jenă foarte mare. Vom vedea ce e exact după ce vor fi efectuate teste", a spus Klopp la finalul confruntării cu danezii.
Accidentarea lui Fabinho l-a forțat pe Klopp să se bazeze pe tânărul de 19 ani, Rhys Williams. Până la revenirea lui Matip, "cormoranii" vor avea o misiune foarte dificilă în a se descurca fără probleme în centrul defensivei.
Pentru Liverpool urmează în Liga Campionilor dubla cu Atalanta, care probabil va stabili câștigătoarea grupei. În Premier League, "cormoranii" evoluează sâmbătă în compania lui West Ham, de la 19:30, într-o partidă ce poate fi urmărită pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
IERI LA 08:21
Fotbal
Gest uriaș făcut de Harvey Elliott pentru un puști de pe patul de spital. Care e starea jucătorului
13/09/2021 LA 09:38