Bayern Munchen a anunțat oficial că golgheterul echipei, Robert Lewandowski, va lipsi 4 săptămâni de pe gazon după ce s-a accidentat la genunchi la partida cu Chelsea din UEFA Champions League.
Lewandowski va rata astfel partidele cu Hoffenheim (deplasare), Schalke (deplasare, în Cupa Germaniei), Augsburg (acasă), Union Berlin (deplasare), Chelsea (acasă, UEFA Champions League) și Eintrach Frankfurt, urmând să revină după pauza internațională.
Robert Lewandowski are un sezon fantastic pentru Bayern, reușind 25 de goluri în Bundesliga în 23 de partide și 11 goluri în UEFA Champions League în 7 partide.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Bale a fost refuzat de Atletico
IERI LA 09:58

Lewandowski, meci excelent cu Chelsea

Bayern a reușit să câștige cu 3-0 pe teren lui Chelsea și este cu un pas în sferturile competiției. Lewandowski a făcut un meci excelent la Londra, reușind să marcheze ultimul gol al meciului.
Lewa a fost aplaudat după partidă de fani și pentru modul în care l-a încurajat pe Alphonso Davies, cel care a făcut un meci excelent și era timid în fața încurajărilor fanilor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
22/05/2022 LA 05:04
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40