Mbappe a fost de neoprit în fața Barcelonei. Atacantul de 22 de ani a făcut un meci mare, marcând de 3 ori, și și-a dus echipa cu un pas în sferturile de finală ale Champions League. Mbappe a făcut uitate absențele lui Neymar și Di Maria și a ieșit la rampă fix când echipa avea mai mare nevoie de el. La primul meci jucat pe camp Nou în carieră, francezul și-a lăsat amprenta asupra uneia dintre cele mai grele înfrângeri a Barcelonei pe teren propriu din ultimii ani.
La conferința de presă de după meci, Mauricio Pochettino a menționat că Mbappe parcă a presimțit că este într-o formă foarte bună, prevestind succesul parizienilor pe Camp Nou.
"Ieri, la antrenament, Mbappe m-a întrebat de câte ori am câștigat pe Camp Nou. I-am spus că o singură dată, iar el mi-a replicat: "Mâine o vei face a 2-a oară". Este un jucător de top.", a spus Pochettino la conferința de presă de după meci.
Fotbal
Cum arată topul celor mai scumpe transferuri din istorie raportat la inflație! Neymar nu e în top 7
ACUM 2 ORE

Mauricio Pochettino: "Trebuie să respectăm Barcelona"

Pochettino și-a lăudat toți jucătorii pentru prestația de aseară, dar a spus că deocamdată calificare nu este jucată: "Mai sunt multe lucruri de îmbunătățit, dar sunt mulțumit de jucătorii mei. Au avut un joc cu adevărat grozav. Acum ne vom concentra asupra campionatului și va trebui să facem un nou meci mare peste trei săptămâni pentru a ne califica. Trebuie să respectăm Barcelona. La 1-0, au avut șansa de a face 2-0. Trebuie să rămânem prudenți. Acest tip de meci se poate transforma într-un sens sau altul."
https://i.eurosport.com/2021/02/17/2996411.jpg
Evident, Mbappe a fost omul meciului, dar Pochettino s-a orpit și asupra lui Marco Verratti, care a făcut un meci impecabil la mijlocul terenului: "Este un jucător cu o abilitate foarte bună de a citi jocul. El ne permite de fiecare dată să avem posesie în atac și să aducem mingea în situații bune. În fazele de atac, el își poate dubla eforturile și poate provoca situații favorabile pentru echipă. Pentru mine, el este un jucător cu adevărat grozav."
Cupa Mondială FIFA
Avertisment pentru englezi înainte de duelul cu Franța! "E cel mai rapid lucru pe care l-am văzut"
IERI LA 14:46
Cupa Mondială FIFA
"Am crezut că Messi e cel mai bun, dar Mbappe a fost devastator!" Plusul arătat de francez la CM
IERI LA 08:20