Tottenham are o misiune extrem de dificilă pentru calificarea în sferturile UEFA Champions League. Învinsă în manșa tur pe teren propriu de către Leizpig, Spurs trebuie să facă un nou meci mare, așa cum s-a întâmplat în sezonul trecut la Amsterdam.
Însă Tottenham are acum mari probleme de lot - Harry Kane abia s-a întors la antrenamente, Son mai are până să revină iar noua achiziție, Steven Bergwijn, s-a lovit la rândul său la gleznă.
Înaintea returului cu Leipzig, Mourinho a citat motto-ul clubului Tottenham: "To dare is to do", încercând astfel să-și motiveze proprii jucători.
Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
IERI LA 10:36
Citesc acest mesaj în fiecare zi pentru că este scris peste tot. Voi știți mai mult sau mai puțin principiile mele, filosofia mea, ceea ce iubesc și ce urăsc. Simt o conexiune cu mesajul "to dare is to do". Mâine (astăzi) este un moment în care să dăm totul. Fie câștigăm, fie lăsăm tot ce avem acolo pe teren
Dacă vrem să jucăm cu mingi înalte în careu, nu putem să o facem. Trebuie să găsim un alt mod. Dacă vom aștepta ultimele 15-20 de minute să ducem mingea în careul lor și să încercăm să profităm de mingile secundare, nu acesta este modul. Nu trebuie să ne ascundem. Jucătorii noștri de atac sunt cei pe care îi știm. Alții nu avem
Partida dintre Leipzig și Tottenham va fi în această seară de la ora 22.00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
UEFA Europa Conference League
Mourinho, nemulțumit după victoria cu 5-1 a Romei în Europa! Ce a declarat tehnicianul
17/09/2021 LA 07:25